Lampaanpaistiviipaleet tomaatissa

Pyydä lihakauppiastasi sahaamaan lampaanpaistista 3-4 sentin viipaleita. Sellaiset paistuvat kypsiksi 10 minuutissa. Hyvinmaustettu tomaattikastike ja nuudelit sopivat mukaan.

Neljälle

  • 4 paksua viipaletta
  • lampaanpaistia
  • suolaa ja pippuria

Kastike

  • 1 iso sipuli silputtuna
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 500 g tomaattimurskaa
  • 1 dl chilikastiketta
  • 1 tl timjamia
  • 10 vihreää oliivia silputtuna
  • (tabasco)
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Aloita kastikkeesta. Kuullota sipulisilppu öljyssä kattilassa, lisää muut ainekset ja keitä hiljaa, kunnes kastike sakenee.

2. Mausta lihat suolalla ja pippurilla, paistaa pannulla hiljaa 3-4 minuuttia puoleltaan. Lisää sitten ½ dl vettä pannulle sulje kansi ja keitä höyryssä 5 minuuttia. Tarjoile kastikkeen ja nuudeleiden kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja