Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Hedelmäinen kanapata eli Natalia Salmelan "kananaspata"

Natalia Salmela
Julkaistu 10.03.2022 15:00(Päivitetty 14.03.2022 09:20)

MTV LIFESTYLE

Natalia Salmela vinkkasi helpon kanapadan ohjeen Viiden jälkeen -ohjelmassa.

  • Kokonaisvalmistusaika: 75 min
  • Aktiivinen aika: 15 min
  • Annosmäärä: 4 annosta

Ainekset

  • 2 salottisipulia
  • 2 kynttä valkosipulia
  • 4 kpl maustamattomia kanan koipireisiä
  • 4 porkkanaa
  • 2 kiiviä
  • 1/2 ananas
  • 2 appelsiinia
  • 2 rkl soijakastiketta
  • 2 rkl kanafondia
  • 2 rkl öljyä

Lisäksi

  • Tarjoiluun riisiä

Valmistusohje

  1. Hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuori ja viipaloi kuutioiksi kaikki hedelmät sekä porkkana.
  2. Laita kaikki raaka-aineet isoon pataan, mausta soijakastikkeella, kanafondilla ja öljyllä.
  3. Anna muhia uunissa 180 asteessa noin tunnin ajan kannella peitettynä.
  4. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoile kanapadan kanssa.

Lisää aiheesta:

MasterChef VIP: Kanan rintafilettä, pastaa ja vihersalaattia – Vikin reseptiLänsirannikon salaattiMarokkolainen lammaspata ja sahramiriisiäKaalikeitto makkarallaLammas-kaalikeittoNaudan marmorifilee Tataki
KanapataNopeat ja helpotViiden jälkeenBroilerinkoivetPääruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Kanapata
  • 14.03.202209:20
    Nopeat ja helpot

    Hedelmäinen kanapata eli Natalia Salmelan "kananaspata"

  • 12.01.202110:43
    Broilerinkoivet

    Helppo kanaviillokki – nopea valmistaa, taatusti maistuvaa

  • 17.01.202012:47
    Broilerinkoivet

    Lyonin kana – etikkakana on niin koukuttavaa, että et voi lopettaa syömistä

  • 18.02.201300:00
    Keitot

    Mulligatawny Soup

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Haudutettu broileri-tomaattipata