Hedelmäinen kanapata eli Natalia Salmelan "kananaspata"
![Copyright: Natalia Salmela. Photographer: Natalia Salmela. 20220310_123721](https://im.mtvuutiset.fi/image/8375690/landscape16_9/1600/900/fe7791d0874506ffaf84f815edeb8fac/xV/20220310-123721.jpg)
Natalia Salmela
Julkaistu
(Päivitetty )
Natalia Salmela vinkkasi helpon kanapadan ohjeen Viiden jälkeen -ohjelmassa.
- Aktiivinen valmistusaika: 15min
- Kokonaisvalmistusaika: 1h 15min
- Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
- 2 salottisipulia
- 2 kynttä valkosipulia
- 4 kpl maustamattomia kanan koipireisiä
- 4 porkkanaa
- 2 kiiviä
- 1/2 ananas
- 2 appelsiinia
- 2 rkl soijakastiketta
- 2 rkl kanafondia
- 2 rkl öljyä
Lisäksi
- Tarjoiluun riisiä
Valmistusohje
- Hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuori ja viipaloi kuutioiksi kaikki hedelmät sekä porkkana.
- Laita kaikki raaka-aineet isoon pataan, mausta soijakastikkeella, kanafondilla ja öljyllä.
- Anna muhia uunissa 180 asteessa noin tunnin ajan kannella peitettynä.
- Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoile kanapadan kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka