Hedelmäinen kanapata eli Natalia Salmelan "kananaspata"

20220310_123721
Natalia Salmela

Natalia Salmela vinkkasi helpon kanapadan ohjeen Viiden jälkeen -ohjelmassa.

  • Aktiivinen valmistusaika: 15min
  • Kokonaisvalmistusaika: 1h 15min
  • Annosmäärä: 4 annosta

Ainekset

  • 2 salottisipulia
  • 2 kynttä valkosipulia
  • 4 kpl maustamattomia kanan koipireisiä
  • 4 porkkanaa
  • 2 kiiviä
  • 1/2 ananas
  • 2 appelsiinia
  • 2 rkl soijakastiketta
  • 2 rkl kanafondia
  • 2 rkl öljyä

Lisäksi

  • Tarjoiluun riisiä

Valmistusohje

  1. Hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuori ja viipaloi kuutioiksi kaikki hedelmät sekä porkkana.
  2. Laita kaikki raaka-aineet isoon pataan, mausta soijakastikkeella, kanafondilla ja öljyllä.
  3. Anna muhia uunissa 180 asteessa noin tunnin ajan kannella peitettynä.
  4. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoile kanapadan kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.