Moldovalaiset futisjengit
- Ruokavalio: Kasvisruoka
4:lle hengelle
- 4 vaaleaa paahtoleipäviipaletta
- 4 kananmunaa
- voita
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
Revi jokaiseen paahtoleipäviipaleeseen keskelle 4 cm reikä. Kuumenna voi pannussa. Laita paahtoleipäviipaleet kuumalle pannulle ja riko jokaisen keskelle varovaisesti kananmuna niin että keltuainen asettuu reikään. Paista kunnes keltuainen alkaa hyytyä, käännä kerran ja paista nopeasti toiselta puolelta. Rouhi päälle pippuria ja suolaa. Syö esimerkiksi tabascon tai HP-kastikkeen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Pika bébét
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa