Olutvoileipä

Tämä voileipä on kuin luotu maukkaan olutlasillisen seuraksi.

4-5 kpl

  • 4-5 sämpylää
  • voisulaa
  • 1 pkt pekonia, suikaleina
  • 1 pieni punainen paprika, suikaleina
  • 3 munanvalkuaista
  • 3 dl juustoraastetta
  • 1 dl hienonnettua persiljaa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Paista pekonit ja valuta. Leikkaa sämpylöistä kansi ja penslaa ne voisulalla.

2. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, kääntele mukaan juusto, persilja, paprika ja pekoni. Levitä täyte leiville. Gratinoi uunissa kunnes juusto on sulanut.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!