Olutvoileipä
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5667800/landscape16_9/515/290/326b3c0acd4fff3128b6b73da51c37f3/Ss/934026-5293.jpg)
Julkaistu
Tämä voileipä on kuin luotu maukkaan olutlasillisen seuraksi.
4-5 kpl
- 4-5 sämpylää
- voisulaa
- 1 pkt pekonia, suikaleina
- 1 pieni punainen paprika, suikaleina
- 3 munanvalkuaista
- 3 dl juustoraastetta
- 1 dl hienonnettua persiljaa
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Paista pekonit ja valuta. Leikkaa sämpylöistä kansi ja penslaa ne voisulalla.
2. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, kääntele mukaan juusto, persilja, paprika ja pekoni. Levitä täyte leiville. Gratinoi uunissa kunnes juusto on sulanut.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka