Mainos
Mainos

Parmankinkkucroissantit uppomunalla ja Gruyere-juustolla

Täytetyt croissantit maistuvat aamiaiseksi tai iltapalaksi.

4 annosta

  • 4 croissanttia
  • 4 ruokalusikallista kokojyväsinappia (esim. Maille)
  • 100 g Gruyere-juustoa, viipaleina
  • 4 kananmunaa
  • 8 siivua parmankinkkua
  • suolaa ja mustapippuria
  • tilkka etikkaa

Valmistusohje

Esilämmintä uuni 200 asteeseen ja lämmitä croisantteja uunissa 5 minuuttia. Halkaise tämän jälkeen croisantit ja levitä alapuolelle sinappia, asettele juustoviipaleet päälle ja paahda niitä uunissa, kunnes juusto kuplii. Valmista tällä välin uppomunat lisäämällä kiehuvaan veteen tilkka etikkaa ja keittämällä kananmunaa ilman kuorta 2-3 minuuttia. Valuta vielä uppomunat esim. talouspaperin päällä. Aseta uppomuna ja kaksi siivua parmankinkkua uunista otetun juustopuolen päälle ja viimeistele croissantin yläpuoli päälle.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.