Croque Monsieur
Julkaistu
Maailmankuulu voileipä, johon ei koskaan kyllästy.
4 kpl
- 8 viipaletta vaaleaa leipää, ei liian paksuja
- 4 viipaletta keitto- tai savukinkkua
- vaaleaa dijonsinappia
- 4 viipaletta juustoa
- 1 kananmuna
- 3-4 dl maitoa
Valmistusohje
1. Voitele leivät kevyesti. Laita neljälle viipaleelle kinkkua, levitä päälle hieman sinappia ja peitä juustolla sekä lopuilla leivillä, voipuoli alaspäin.
2. Vatkaa muna ja maito, kääntele leivät nopeasti seoksessa ilman että ne kastuvat täysin.
3. Paista leivät rapeiksi pannulla voissa tai laita ne voileipägrilliin.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje