Mainos
Mainos

Pienillä, herkullisilla miniluomuksilla on mukava aloittaa päivällinen tai nauttia sellaisia drinkkien kera. Nämä minioopperavoileivät ovat suorastaan liikuttavan herttaisia. Viiriäisenmunien käsittely vaatii varmaa kättä, joten on ehkä parasta hieman harjoitella, ennen kuin päätät tarjoilla niitä vieraille.

Neljälle

  • 4 viipaletta vaaleaa vuokaleipää
  • 150 g naudanjauhelihaa
  • suolaa ja valkopippuria
  • voita paistamiseen
  • 4 viiriäisenmunaa
  • öljyä paistamiseen

Valmistusohje

1. Ota muotilla pyörylöitä vuokaleipäviipaleista ja paista ne kullanruskeiksi voissa. Jäähdytä ne ritilällä.

2. Sekoita jauhelihaan suola ja pippuri ja muotoile seoksesta neljä pihviä. Paista ne voissa. Jaa leipäpyörylät neljälle asetille ja aseta pihvit niiden päälle.

3. Kuumenna öljy paistinpannussa. Riko viiriäisenmunat niin, että ensin pistät terävällä veitsellä niiden kuoreen reiän. Valuta munan sisus varovasti kämmenelle ja liu'uta siitä pannulle raaputtaen veitsellä valkuainen iholta. Paista munat miedolla lämmöllä, kunnes valkuainen on hyytynyt kokonaan. Nosta jokaiselle pihville muna ja tarjoile heti.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.