Jos et ole vielä kokeillut grillata avokadoa, tee se tänä kesänä ja hyödynnä hieman savuista makua guacamolessa.
Grillattu guacamole kuulostaa monimutkaisemmalta kuin onkaan. Käytännössä avokadodipin valmistamiseen tulee vain yksi työvaihe lisää: avokadojen grillaaminen. Jos sinulla ei ole grilliä, voit kypsentää avokadot myös paistinpannulla.
Lue myös: Moka, johon moni sortuu tietämättään avokadoja pilkkoessaan – tätä et ole tullut ajatelleeksi!
Lopputulokseen tulee hieman savuinen ja runsas maku sekä silkkisen sileä rakenne.
The Kitchnin reseptistä riittää 2–4 henkilölle ja se valmistuu 20 minuutissa. Voit maustaa guacamolen runsaammin valkosipulilla ja punasipulilla tai luottaa pelkästään limemehuun, suolaan ja pippuriin.
