Paras juhannuskakku: Helppo mansikkakakku, pavlova ja muut herkut – nappaa helpot ohjeet

Raparperi-pavlova – kuka voisi vastustaa Katin ihanan makeaa kesäkakkua? 1:20 Raparperi-pavlova – kuka voisi vastustaa Katin ihanan makeaa kesäkakkua?
KATSO MYÖS: Videolla ohje kesäisen pavlovan valmistamiseen!

Juhannuskakku on keskikesän juhlan kruunaaja! Klassinen kakku juhannukseksi valmistetaan tietysti sesongin raaka-aineista, kuten mansikoista ja raparperista. Testaa MTV:n reseptiarkiston parhaita herkkuja juhannukseen.

Mikä kakku juhannukseksi? Sittenkin raparperipiirakkaa tai jotain muuta makeaa jälkkäriä? Koostimme yhteen MTV Uutisten Makuja-ruokasivujen parhaat kakut ja muut herkut juhannusta ajatellen. Valitse näistä oma suosikkisi! Jos kaipaat lisää ideoita, testaa Makuja-sivuston reseptihakua

Juhannuskakku marengista ja mansikoista: Raparperi-mansikkapavlova on varma hitti

Mansikka-raparperipavlova on rapea marenkikakku, kesän valloittavin leivonnainen. Kuka voisi vastustaa ihanan makeaa kakkua, jonka täytteessä maistuvat kevään ensimmäiset raparperit ja pinnalla ihanat kotimaiset mansikat?

Helppo juhannuskakku vuokaan: Katin  mansikkavuokakakku on nopeasti valmistuva kesäkakku

Mansikkavuokakakku on nopea, helppo ja näyttävä. Leivo tämä nopeasti valmistuva kakku uunipellillä ja kokoa uunivuokaan, Hellapoliisina tunnettu Kati Jaakonen vinkkaa.

Helppo jälkiruoka grillissä: Grillattua ananasta ja jäätelöä

Hellapoliisi Kati Jaakosen grillattu ananas on tyylikäs ja helppotekoinen kesäjälkiruoka. Voit halutessasi kuoria ananaksen, mutta kuorimattomana ananas on hauskan näköinen tarjottava. Jokainen voi kuoria ananaksen myös omalla lautasella.

Britakakku – se kesän paras kakku!

Britakakku tai britatorttu on tyylikäs tarjottava kesäjuhlissa tai muuten vaan kahvin kanssa nautittuna. Mansikkabrita on klassikko, mutta voit käyttää erilaisia marjoja vaihdellen.

Helppo marja-marenkikakku – Teresa Välimäen gluteeniton resepti

Tämän helpon marja-marenkikakun osaa lapsikin tehdä! Kokeile Teresa Välimäen reseptiä juhannuspöytään. Kakku on gluteeniton.

Maisemakahvilan raparperipiirakka – se kaikista paras raparperipiirakka

Yksi Suomen suosituimmista raparperipiirakoista on Katariina Pylsyn kesäkahvilasta hitiksi noussut Maisemakahvilan raparperipiirakka. Tämän herkun nimeen monet vannovat ja sanovat sitä Suomen parhaaksi raparperipiirakaksi. 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat