Hellapoliisin grillattua ananasta ja jäätelöä
Hellapoliisin grillattu ananas on tyylikäs ja helppotekoinen kesäjälkiruoka. Voit halutessasi kuoria ananaksen, mutta kuorimattomana ananas on hauskan näköinen tarjottava. Jokainen voi kuoria ananaksen myös omalla lautasella.
Ainekset
- 4 annosta
- ½ tuore ananas
- 4 palloa jäätelöä
- ripaus vaniljajauhetta
- (hunajaa tai vaahterasiirappia)
Valmistusohje
Leikkaa ananaksesta noin 2 cm paksuja viipaleita.
Poista kiekoista kova keskus ja grillaa ananasviipaleet kuumassa grillissä molemmin puolin.
Tarjoa lämpimät ananaskiekot vaniljajäätelön kanssa.
Ripottele pinnalle hieman vaniljajauhetta. Tarjoa halutessasi kastikkeena hunajaa tai vaahterasiirappia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Meksikolainen papukeitto
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Pinaattiletut ja nokkosletut – itse tehdyt voittavat kaupan versiot mennen tullen!
-
Lassaka eli vähähiilihydraattinen lasagne ilman pastaa
-
Paras sienikastike: Helppo suppilovahverokastike Katin ohjeella