Mainos

Tämän helpon marja-marenkikakun osaa lapsikin tehdä! Kokeile Teresa Välimäen reseptiä vaikka äitienpäiväksi. Kakku on gluteeniton.

Ainekset

  • 400 g tuoreita marjoja (mansikoita, mustikoita ja vadelmia)
  • 2 dl kuohukermaa
  • 1 dl paksua maustamatonta jugurttia tai mascarponea
  • 1 dl tomusokeria
  • 1 sitruunan kuori raastettuna
  • ½ sitruunan mehu
  • 1 valmis pyöreä marenkilevy (halkaisija n. 20 cm)

Valmistusohje

Gluteeniton marja-marenkikakku valmistuu näin:

1. Puhdista marjat.

2.  Vaahdota kerma löysäksi vaahdoksi. Lisää joukkoon jogurtti tai mascarpone, tomusokeri, sitruunan kuoriraaste sekä mehu. Sekoita tasaiseksi seokseksi kevyesti vatkaten.

3. Nosta marenkilevy kakkulautaselle ja levitä päälle noin puolet marjoista. Lusikoi marjoille täytevaahto, tasoite ja lisää sen päälle loput marjat.

4. Viimeistele tomusokerilla tai murskatulla marengilla.

.   

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja