Mainos

Ystävänpäivävinkki: Kokeile sosiaalista mediaa pilke silmäkulmassa

Nettideittailu on säilyttänyt suosionsa seuranhaun apuvälineenä. Jos ystävänpäivänä yksinäisyys iskee, voin verkon kautta löytää samanhenkisen sielunkumppanin.

Yksi nuorten keskuudessa ilmiöksi noussut deittipalvelu on OKCupid. Palvelu eroaa verkon muista treffisivuistoista esimerkiksi siinä, sillä OKCupid tarjoaa automaattisesti jokaiselle käyttäjälle juuri sopivimmat seuralaisehdokkaat.

– Olen saanut rakkaita ystäviä, hienoja kokemuksia ja on ollut tapauksia, joiden kanssa olemme juoneet kupin kahvia ja keskustelleet tuntikausia kuitenkaan koskaan uudestaan tapaamatta, kertoo helsinkiläinen Riikka.


Nettideittailu oli aiemmin vieras ilmiö 25-vuotiaalle Riikalle, mutta ystävä sai houkuteltua hänet netin deittipalveluiden käyttäjäksi reilu vuosi sitten.

– Esimerkiksi OKCupid-sivustolta voi myös hakea ystäviä ilman taka-ajatuksia, jonka takia näen kyseisen sivuston olevan muutakin kuin deittipalvelu. Voisin ehkä todeta muutaman tutun sanoja lainaten, että OKCupid on sosiaalista mediaa kuten Facebook tai Twitter, siinä vain on hieman enemmän pilkettä silmäkulmassa.

– Sitä ei voi koskaan tietää mitä netistä löytää ja mitä elämä eteen tuo, Riikka naurahtaa.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.