Yllättävä Tempparit-kaksikko julkisti suhteensa: "Rakastan sua"

Temptation Island Suomi -ohjelmasta tutuksi tulleet Mattu ja Joonas ovat parisuhteessa.

Temptation Island Suomi -kohuohjelmasta tutuksi tullut Mattu ja samaista ohjelmaa tähdittänyt, Vähän panin -lausahduksellaan kohauttanut Joonas ovat parisuhteessa. Asia selviää Matun Instagramista, jonne nainen postasi kaksikon yhteiskuvan.

– Kiitos, kun teet musta aidosti paremman ihmisen. Rakastan sua. Perus me tuuliviirit! Eka täytyi pitää tämä suhde yksityisenä, mutta heti seuraavaksi piti huutaa tämä koko Suomelle, Mattu kirjoittaa postauksensa yhteydessä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kaksikon kuvan alle on kerääntynyt valtavasti onnittelukommentteja. Muutama kirjoittaa arvanneensa rakastavaisten olevan yhdessä.

– Ihana pari. Onnea molemmille, Temppareissa myöskin nähty, ja sittemmin Gossip Moms Suomi -sarjaa tähdittänyt Vilma Karjalainen kommentoi.

Kommenteissa esitettiin myös pyyntö, etteivät Temptation Islandista pinnalle ponnahtaneet Mattu ja Joonas palaisi enää viettelysten saarelle.

– Valehtelisin, jos väittäisin, ettei ole muutamaan otteeseen ollut puheenaiheena, Mattu kommentoi nauruhymiöin.

Mattu osallistui Temptation Island Suomi -ohjelman seitsemännelle ja kahdeksannelle tuotantokaudelle ex-kumppaninsa Japen kanssa. Hänet nähdään myös Ylen parhaillaan käynnissä olevalla Sinkut paljaana -ohjelman toisella tuotantokaudella.

Myös Joonas on nähty viettelysten saarella kahteen otteeseen. Hän osallistui ohjelman kolmannelle kaudelle yhdessä ex-kumppaninsa Pauliinan kanssa, ja palasi myöhemmin Temptation Islandille sinkkuna ohjelman viidennellä kaudella.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja