Mainos

Ylellisiä suihkuhetkiä

NIVEA-suihkusarja täydentyy naisten ja miesten uutuustuotteilla. NIVEA Pearl & Beauty Creme Oil on ylellisen täyteläinen helmiäisuutetta sisältävä suihkusaippua naisille, ja NIVEA For Men Sensitive on suunniteltu herkkäihoisille miehille.

NIVEA-suihkusaippuoiden samettinen koostumus, hellät kuplat, runsas vaahto ja upeat tuoksut hellivät niin ihoa kuin

mieltäkin. NIVEA-suihkusaippuoissa on Skin Sensation Technology -tensidimenetelmä, jossa hoitavat ainesosat ja tuoksut ovat tasapainossa. Sen ansiosta NIVEA-suihkusaippuat tuntuvat iholla samettisilta, vaahtoavat erinomaisesti eivätkä jätä pesuainejäämiä iholle.

Ylellisyyttä ja kauneutta suihkuhetkiin

Suosittuun NIVEA Pearl & Beauty -sarjaan lanseerataan suihkusaippua kuluttajien toivomuksesta. NIVEA Pearl & Beauty -deodorantit tulivat markkinoille keväällä 2006 ja niiden suosio on säilynyt vakaana.

NIVEA Pearl & Beauty Creme Oil -suihkusaippuassa on kuultava ja täyteläinen koostumus, joka hemmottelee ihoa pehmentäen sitä. Se sisältää aitoa helmiäisuutetta, joka muuttuu iholla pehmeäksi ja kermaiseksi vaahdoksi. NIVEA Pearl & Beauty Creme Oil -suihkusaippuan esikkoöljy jättää ihon kosteutetuksi ja raikkaaksi. Suihkusaippuan viikunankukan tuoksu tuo ylellisyyttä arkeen.

Miehille nyt kokonainen suihkusarja

NIVEA For Men Sport ja Energy -suihkusaippuat saavat rinnalleen herkkäihoisille miehille sopivan suihkusaippuan.

NIVEAn tekemän tutkimuksen mukaan jopa 38 prosentilla miehistä on melko tai erittäin herkkä iho, joten mietoa suihkusaippuaa on jo odotettu.

NIVEA For Men Sensitive rauhoittaa kehoa ja mieltä. Se sisältää bambumaitoa, joka kosteuttaa, suojaa ja pehmentää herkkää ja kuivaa ihoa. Suihkusaippuan mieto ja raikas tuoksu virkistää.

Artikkelin tarjoaa:

Artikkelin tarjoaa:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.