Yksinhuoltajaäiti Nina sai Duudsoneilta apua kolmen lapsensa kasvatukseen: "Olen ollut pojista ihan äärimmäisen ylpeä"

Duudsonit tuli taloon -ohjelmassa tutustuttiin Vähässäkyrössä Pohjanmaalla asuvaan Jussila-Valkama-Jokisen perheeseen.

Vähässäkyrössä asuvaan Jussila-Valkama-Jokisen perheeseen kuuluvat äiti Nina ja hänen kolmen poikaansa, Lauri, 12, Lenni, 7 ja Linus, 6. Nelihenkisellä perheellä ei ole yhteisiä pelisääntöjä, vaan arki on jatkuvaa riehumista ja komentamista.

VIDEO: Katso ote Duudsonit tuli taloon -jaksosta!

Aamulla tuttuun tapaan komennon ottaessaan Duudsoneilla oli ilmoitusluontoista asiaa perheen pojille – luvassa oli nimittäin jotakin historiallista.

– Me koulutamme teistä tänään maailmankaikkeuden ensimmäiset viralliset pikku-Duudsonit, Jarppi yllättää.

Duudsoneiden vanhalla ranchilla villistä veljessarjasta alettiin koulia pikku-Duudsoneita. Jekkuilun opetukseen tuli kuitenkin tauko, kun paikalle pyyhälsi poliisipartio. Tilanne oli hetken todella kuumottava, mutta poliisimaijasta tulivatkin ulos nauraen Jarno ja äiti Nina.

– Äiti ja Jarno onnistuivat jekussa hyvin, ei sitten ollakaan kusessa, Lauri-poika sanoo silmin nähden helpottuneena.

Ennen valmistumistaan pikku-Duudsoneiksi perheen poikien piti vielä esiintyä yleisön edessä live-showssa Duudsoneiden rinnalla. Isojen ja pienten veijareiden temput onnistuivat nappiin, ja paikalle kerääntynyt yleisö oli haltioissaan.

– Olen ollut pojista tänään ihan äärimmäisen ylpeä. Usein kokee, ettei riitä tai että epäonnistuu. Hyviä hetkiä tällaiset, onnistumisen kokemukset, Nina sanoo hyvillään.

Duudsonit tuli taloon MTV3-kanavalla tiistaisin klo 20.

Lue myös:

    Uusimmat