Yksi hetki sai tekemään muutoksen – 171-kiloinen Alysha laihdutti 82 kiloa: "Äitini pelkäsi, että ylipaino tappaisi minut"

0:16
Videolla Noora kertoo laihtuneensa 18 kiloa kouluruoalla.

Alysha McNair, 21, painoi enimmillään 171 kiloa. Elämäntaparemontin myötä hän karisti 82 kiloa. Yksi tietty hetki sai hänet muuttamaan kaiken.

Enimmillään 171 kiloa painanut 21-vuotias Alysha McNair onnistui laihduttamaan 82 kiloa voitettuaan roskaruokariippuvuuteensa. Huimasta muodonmuutoksesta uutisoivat muun muassa brittilehti Daily Mail ja News.com.au-sivusto.

Alysha kertoo, että roskaruoalla mässäily lähti hänellä aivan käsistä, minkä vuoksi kiloja kertyi niin valtavasti. Joka aterialla nainen kävi jopa viidessä eri paikassa hakemassa noutoruokaa.

Alyshan vaatekoko oli XXXXL. Ylipainonsa takia häntä kiusattiin kulussa vuosikausia.

Alyshan itsetunto oli pohjalukemissa. Hän yritti meikata itseään mahdollisimman paljon, jotta olo tuntuisi paremmalta, mutta se ei auttanut.

– Teininä halusin hurjasti muuttua kiusaamisen takia, mutta en kyennyt noudattamaan mitään dieettiä, Alysha kertoo Daily Mailile.

– Äitini pelkäsi, että ylipaino tappaisi minut.

Laihdutti 82 kiloa

Ratkaiseva hetki tuli Alyshan ollessa 17-vuotias. Hän joi kuplivaa limsaa ja oli vähällä tukehtua. Hän ei saanut kunnolla henkeä. Tuolla hetkellä Alysha tajusi, että hänellä oli kaksi vaihtoehtoa: muuttua tai kuolla.

Hän alkoi käydä salilla ja jätti roskaruoat sikseen. Hän alkoi kävellä enemmän ja valmistella ateriansa etukäteen sen sijaan, että olisi aina turvautunut pikaruokaan.

Elämäntaparemontti tehosi ja nainen pudotti 82 kiloa. Hän taltioi koko prosessin Instagram-tililleen, sillä hän haluaa kannustaa muita elämänmuutokseen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

–  Olen laihtunut 82 kiloa eli puolet silloisesta painostani. Minusta ei ole tuntunut koskaan näin hyvältä! Nyt käytän koon 14 vaatteita!

Kuntoilukärpänen puri kunnolla ja nyt Alysha opiskelee personal traineriksi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja