Mainos

Yhdysvaltain kone maahan Pakistanissa

Yhdysvaltain ilmatankkauskone on syöksynyt maahan Pakistanissa. Toistaiseksi ei tiedetä, miten koneessa olleille ihmisille on käynyt. Koneessa oli seitsemän hengen miehistö.

KC-130

Yhdysvaltain armeijan KC-130-kone syöksyi maahan Pakistanissa tänään. Amerikkalaisten sotilaslähteiden mukaan koneessa oli seitsemän merijalkaväen sotilasta, joiden kohtalosta ei ollut heti tietoa.

Silminnäkijöiden mukaan kone syöksyi vuoristoon lähellä Shamsin lentokenttää Pakistanin lounaisessa Baluchistanin maakunnassa. He kertoivat nähneensä liekkejä putoamispaikalta. Sotilaslähteiden mukaan kone oli tulossa Jacobabadista Pakistanissa ja valmistautumassa laskeutumaan Shamsin tukikohtaan, kun se syöksyi maahan vuoristoisella seudulla.

Kymmenet pakistanilaiset ja amerikkalaiset sotilasajoneuvot kiisivät tapahtumapaikalle onnettomuuden jälkeen. Valkoisen talon edustajan Ari Fleischerin mukaan puolustusministeriö selvittää onnettomuutta. Hän ei kertonut mitään yksityiskohtia.

KC-130 on ilmatankkauksiin muunneltu versio C-130-kuljetuskoneesta. Tavallisesti siinä on enimmillään kahdeksan hengen miehistö. Turma syystä ei ollut heti tietoa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.