Yhdysvalloissa patikointiretkellä mysteerisesti kuolleen perheen kohtaloa selvitellään yhä – nyt alueelta löytyi suuria määriä myrkyllistä levää

Sierran kansallismetsässä Kaliforniassa menehtyneen perheen kohtaloa selvitellään yhä. Menehtymisen syyksi on epäilty myrkyllistä levää ja nyt alueelta on löytynyt runsaasti leväkukintoja, kertoo The New York Post.

Havaitut kukinnot aiheuttavat vakavia myrkytyksiä.

– Tällaiset leväkukinnot voivat erittää myrkkyjä, jotka voivat sairastuttaa erittäin vakavasti niin ihmiset kuin lemmikitkin, sanoo maaperän tutkimuksesta vastaava johtaja Elizabeth Meyer-Shields.

– Jatkamme pitoisuuksien mittaamista alueella ja toivomme että Merced-joen varrella voisi jälleen liikkua turvallisesti.

Perheen kuolinsyytä ei ole vielä saatu selville.

Ruuminavauksissa otettujen näytteiden myrkkypitoisuuksien mittaustuloksia odotellaan vielä. Tutkijoiden mukaan viitteitä minkäänlaisesta väkivallasta ei ole.

Kalifornialaisperheeseen kuuluneet Jonathan Gerrish, Ellen Chung ja heidän 1-vuotias lapsensa sekä koira löydettiin elottomana Sierran kansallismetsästä lähellä Yosemiten kansallispuistoa elokuussa.

Lue myös:

    Uusimmat