X Factor -tuottajat pelkäävät Britney Spearsia

Pop-tähti Britney Spears on loistanut tuomarin roolissaan X-Factor USA -televisio-ohjelmassa. Naisen siviilielämän uudet käänteet ovat kuitenkin saaneet ohjelman tuottajat varpailleen.

Britney Spears on saanut elämänsä raiteilleen vuoden 2008 hermoromahduksen jälkeen, mutta ex-manageri Sam Lutfin aloittama oikeudenkäynti saattaa ajaa naisen uudelleen arvaamattomaan tilaan. Tilanne huolestuttaa Spersin lähipiiriä ja X Factor USA:n tuotantotiimiä.

Laulukilpailu etenee kohti suoria lähetyksiä, joissa myös Spearsilla on iso rooli teinien valmentajana. Ohjelman tuottajat yrittävätkin kasvattaa suoran lähetyksen viivettä seitsemästä sekunnista, jotta ohjaajilla olisi enemmän aikaa reagoida Spearsin mahdollisiin tempauksiin. Normaalisti seitsemän sekunnin viiveen avulla voidaan sensuroida yksittäiset kirosanat, mutta laulajatähden pelätään tekevän tai sanovan jotain kamalampaa.

– Totta kai ihmiset ovat huolissaan. Livelähetykset ovat Britneylle suuri haaste. Paineet kasvavat koviksi, jos hän ei ole valmistautunut kunnolla, lähde paljastaa Daily Mailille.

Miten Spears selviintyi koelauluista? Lue lisää: X Factor -tuottajat pelkäävät Britney Spearsia

X FACTOR USA Subilla tiistaisin ja perjantaisin klo 20.00.

(Sub)

Lue myös:

    Uusimmat