X Factor -putoaja: Simonin kommentit saivat itkemään

X Factor USA -sarjasta ensimmäisenä yleisöäänillä pudonnut Jason Brock piti Simon Cowellin kommentteja ilkeinä.

X Factor USA -sarjan toisessa livelähetyksessä valta siirtyi yleisölle. Kaksi vähiten yleisöääniä saanutta kilpailijaa esiintyi tuomareille ja tuomarit tekivät valinnan putoajasta. Tällä kertaa rempseän Jason Brockin tulkinta R. Kellyn I Believe I Can Fly -kappaleesta ei vakuuttanut kaikkia tuomareita.

Lisänimen Mr. Entertainment saanut Brock muistetaan parhaiten ensimmäisen livelähetyksen uskomattomasta glitterintäyteisestä show'sta. Brock vannoo, ettei kadu mitään, vaikka kaikki tuomarit eivät vakuuttuneet miehen esityksestä. Upean äänen omistava mies uskoo, että Amerikka ei ollut valmis hänen kaltaiselleen artistille.

– Uskon, että homoudellani oli vaikutusta äänestystulokseen. Mielestäni iso osa Amerikkaa uskoo homouden olevan väärin. On mahdollista, että sillä oli vaikutusta saamiini ääniin. Mutta olin valmistautunut siihen, hän kuvailee.

Vaikka muilta tuomareilta Brockille sateli kehuja esityksistä, Simon ei ollut koskaan vakuuttunut. Tuomari laukoi suorassa lähetyksessä ilkeitä kommentteja Brockille ja tämä kertookin olleensa valmis itkemään koko seuraavan päivän.

Mitä mieltä hän oli Simonin kommenteista? Kenelle Brock antaisi voiton? Lue lisää Subin X Factor USA -sivustolta: X Factor -putoaja: Simonin kommentit saivat itkemään

X FACTOR USA Subilla tiistaisin ja perjantaisin klo 20.00.Katso uusin jakso Subin netistä!

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat