Wiskari Idols-laulajan hautajaisista: Yksi elämäni rankimmista päivistä

Laulaja Arttu Wiskari purkaa blogikirjoituksessaan tunteitaan hyvän ystävänsä, Idols-ohjelmasta tutun Vesa Suonnon hautajaispäivästä.

Suomalaismuusikot saivat juhannuksena surullisia uutisia, kun tieto Idols-ohjelmasta tutun Vesa Suonnon kuolemasta tuli julki. Vuoden 2008 Idols-kilpailusta muistettava Suonto menehtyi tapaturmaisesti mönkijäonnettomuudessa.

Yksi Suonnon hyvistä ystävistä on laulaja Arttu Wiskari. Vesa Suonnon äiti kertoikin MTV.fille Wiskari esiintyneen viime viikonloppuna Suonnon hautajaistilaisuudessa.

Tuoreessa blogikirjoituksessaan Wiskari kertoo raskaan päivän tunnelmista. Muusikon kun piti vielä surullisen tilaisuuden jälkeen lähteä omalle keikalleen.

– Viime lauantai oli yksi elämäni rankimmista päivistä. Hyvän ystäväni hautajaiset ja muistotilaisuus pohjalle, sen jälkeen keikkabussin nokka kohti Rääkkylää. V***tuksen ja surun saattelemana taisinkin ääneen tokaista ”perkele johonkin Rääkkylään kansanmusafestareille”.

Wiskari toteaakin, että vaikka hän pyrkii aina vetämään keikkansa täysillä, ei hän kokenut olevansa lauantaina henkisesti täydessä keikkakunnossa. Rääkkylässä Wiskaria kuitenkin odotti niin hieno yleisö, että hän kuvailee keikan olleen lopulta hänen elämänsä paras keikka.

– Iso kiitos yleisölle lämpimästä meiningistä, joka tuntui sydämessä asti. Puolitoista tuntia pelkkää timanttia! Tätä todella tarvittiin siihen päivään.

Muusikko oli myös ottanut yleisön mukaan koskettavaan tunnelmaan erityisen yhteiskuvan muodossa. Wiskari julkaisi kuvan myös Instagram-tilillään "Ystäväni muistoa kunnioittaen" -tekstin kera.

– Puhuin keikalla avoimesti huonosta aamustani ja kuinka olin saattamassa hyvää ystävääni viimeiselle matkalleen. Kiitos vielä kaikille upeasta kuvasta, joka otettiin ystäväni muistolle. Rääkkylä, toivottavasti otatte meidät vielä uudestaan. 

Lue Wiskarin blogikirjoitus kokonaisuudessaan täältä.

Lue myös:

    Uusimmat