Winnipegin suomalaiset hirmuvireessä! Patrik Laine leipoi mahtitehot – lupaus tykitti avausmaalinsa

Ville Heinola on päässyt isoon rooliin Winnipeg Jetsin alakerrassa alkukaudesta:"Tänään oli vähän vaikeampi peli" 1:49
Videolla Ville Heinola kommentoi NHL-kauden alkuaan edellisen ottelunsa jälkeen.

Winnipeg Jetsin Patrik Laine ja Ville Heinola olivat kovassa vireessä, kun Pittsburgh Penguins kaatui jääkiekon NHL:ssä maalein 4–1.

Heinola iski uransa ensimmäisen NHL-maalin tasoitettuaan ottelun avauserässä 1–1:een. Laine pelasi kiekon ränniä pitkin maalin taakse Mark Scheifelelle, joka puolestaan jatkoi limpun b-pisteen kaarelle Heinolalle. 18-vuotias suomalaispuolustaja kiitti ja tykitti pelivälineen sydämensä kyllyydestä verkon perukoille.

Laineelle merkittiin lopulta tehot 0+3. Suomalaishyökkääjä alusti toisessa erässä syötöllään Tucker Poolmanin 3–1-johtomaalin ja laukauksellaan Neal Pionkin irtokaroista sohiman 4–1-osuman.

Heinola kasvatti maalilla kauden tehosaldonsa 1+2=3 pisteeseen, kun takana on neljä ottelua. Laineella on samoista peleistä kasassa pinnat 1+5=6.

Kolmas Winnipegin suomalaispelaaja, puolustaja Sami Niku tahkosi kauden ensimmäisen ottelunsa. 17 minuutin jääaika ei tuonut tehomerkintöjä.