Mainos

Windows Mobile 7 julki ensi kuussa?

Ohjelmistojätti Microsoftin kerrotaan julkistavan uuden Windows Mobile 7 -käyttöjärjestelmänsä ensi kuussa. BusinessWeek kertoo verkkosivuillaan, että yhtiö saattaa esitellä uutuustuotteensa Barcelonassa järjestettävässä Mobile World Congress -tapahtumassa.

Lehden lähde ei halua nimeänsä julkisuuteen, sillä suunnitelmat ovat salaisia. Lähteen mukaan päätös käyttöjärjestelmän julkistamisajankohdasta ei ole kuitenkaan vielä täysin lyöty lukkoon.

Microsoft uskoo uuden käyttöjärjestelmän sytyttävän uutta innostusta kuluttajien ja mobiililaitevalmistajien keskuudessa. Viimeisin päivitys, Windows Mobile 6.5, julkistettiin lokakuussa. Kyseinen versio ei kuitenkaan juuri kehittänyt ohjelmistoa eteenpäin, toteaa tutkija Matt Rosoff Directions on Microsoft -asiantuntijaorganisaatiosta.

Hänen mukaansa yhtiö ei ole toistaiseksi sanonut uudesta Windows Mobile 7 -käyttöjärjestelmästä oikeastaan mitään. Microsoftin johtaja Steve Ballmer sanoi vuosi sitten, että uusi käyttöjärjestelmä tulisi markkinoille tämän vuoden aikana.

Windows Mobile on menettänyt markkinaosuuttaan Applen iPhonelle, BlackBerrylle ja Googlen Androidia käyttäville puhelinmalleille, kerrotaan Gartner Inc -yhtiöstä.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.