William ja Catherine vierailivat ensimmäistä kertaa perhe-elämän kynnyksellä olevien Harryn ja Meghanin luona: "He halusivat osoittaa tukeaan"

Prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen kerrotaan vierailleen herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn uudessa kodissa pääsiäisenä. 

Herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn esikoisen syntymä on käsillä ja hiljattain herttuatar vetäytyi julkisuudesta keskittyäkseen pian koittavaan synnytykseen. Maanantaina uutisoitiin, että Meghanin äiti Doria Ragland on myös saapunut Lontooseen kotikaupungistaan Los Angelesista ollakseen tyttärensä tukena. 

Kuninkaallisia läheinen lähde kertoo, että myös Harryn veli prinssi William puolisonsa herttuatar Catherinen kanssa vierailivat yllättäen pääsiäissunnuntaina Frogmore Cottagessa Meghanin ja Harryn luona. William ja Catherine suuntasivat Sussexin herttuaparin luo osallistuttuaan pääsiäisjumalanpalvelukseen Windsorin linnan St. Georgen kappelissa. 

– William ja Catherine vierailivat sillä Meghan ei voinut osallistua tilaisuuteen. He halusivat osoittaa tukeaan ja nähdä kuinka hän voi. Se oli ihastuttava iltapäivä, lähde kertoo. 

Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun William ja Catherine vierailivat Meghanin ja Harryn uudessa kodissa, johon he muuttivat huhtikuun alussa. 

– Meg ja Harry ovat todella asettuneet nyt. Se on todella ihana koti ja he ovat tehneet todella hienoa työtä tilan kanssa. Niin paljon valoa ja positiivista energiaa. En voisi kuvitella parempaa paikkaa perustaa perhe.

Lähde: Harper's Bazaar 

Lue myös:

    Uusimmat