Prinssi Harry ja herttuatar Meghan jättävät Kensingtonin palatsin – tällaiseen kotiin kuninkaallinen pariskunta muuttaa

1:30

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan ovat aloittamassa uuden kappaleen elämässään. 

VIDEO: Herttuatar Meghan ja prinssi Harry odottavat ensimmäistä lastaan

Lauantaina 24. marraskuuta ilmoitettiin, että ensimmäistä lastaan odottavat prinssi Harry ja herttuatar Meghan muuttavat Windsorin linnan Frogmore Cottageen. Tähän asti Harry ja Meghan ovat asuneet Kensingtonin palatsissa, jossa myös prinssi William ja herttuatar Catherine lapsineen asuvat. 

Kuninkaallinen pariskunta tulee muuttamaan uuteen kotiinsa ensi vuoden alussa. Asunnossa on kymmenen makuuhuonetta ja taloa ympäröi runsas kasvillisuus. 

Kotia on remontoitava ennen kuin Harry ja Meghan voivat muuttaa sinne. Tällä hetkellä talo on jaettu viiteen osioon majoitukseksi linnan henkilökunnalle. 

Brittimedian mukaan remontoidussa asunnossa tulee olemaan muun muassa tilaa omalle kuntosalille sekä joogastudiolle. 

Windsor sijaitsee vajaan viidenkymmenen kilometrin päässä Lontoosta ja se on muodostunut Harrylle ja Meghanille erityiseksi paikaksi, sillä he viettivät siellä toukokuisia häitään. Frogmore House, jossa parin häitä juhlittiin, sijaitsee aivan lähellä heidän tulevaa kotiaan. Myös Harryn ja Meghanin kihlajaiskuvat otettiin samassa paikassa noin vuosi sitten. 

Hovin tiedotteen mukaan herttuaparin virallinen toimisto jatkaa toimintaansa Kensingtonin palatsissa. Pariskunta on asunut Kensingtonin palatsin Nottinghamin Cottagessa kihlauksestaan lähtien, mutta kyseisen kahden makuuhuoneen asunnon ei ollut koskaan tarkoitus jäädä parin pitkäaikaiseksi kodiksi. 

Williamin ja Catherinen Lontoon koti Kensingtonissa on noin 20 huoneen asunto. Aiemmin oli ehdotettu, että Meghan ja Harry muuttaisivat parin naapurissa olevaan asuntoon, mutta eräs kuningatar Elisabetin serkuista asuu siellä. 

Koska Williamista tulee jonain päivänä Walesin prinssi ja isänsä kruununperijä, Harry ja Meghan haluavat rakentaa oman polkunsa ja tietyllä tavalla eriytyä Williamista ja Catherinesta, hovin sisäpiiristä kerrotaan. 

– Meghanin saapuminen on muuttanut suhteiden dynamiikkaa todella merkittävällä tavalla. Se on väistämätöntä ja käytännöllistä, sillä se antaa Harrylle ja Meghanille vapautta rakentaa oman kokoelmansa kiinnostuksenkohteista sekä hyväntekeväisyydestä, kuninkaallinen kirjailija Sally Bedell Smith kertoo. 

– Meghanilla on erittäin vahva näkemys siitä mistä hän on kiinnostunut ja Harry on ehkä samaa mieltä siitä, mutta William ja Catherine eivät. 

Nelikko tulee kuitenkin todennäköisesti pitämään yllä yhteistä Royal Foundationia, jonka alaisuudessa he ovat järjestäneet hyväntekeväisyystempauksia ja menestyksekkään mielenterveyskampanjansa. 

– Jokainen heistä jatkaa kuningattaren vahvana edustajana niiden tehtävien toteuttamisessa, joita hän, sekä luultavasti heidän isänsäkin, haluaa heidän tekevän. He tulevat jakamaan nämä tehtävät ja toteuttamaan niitä kuningattaren puolesta. 

Lähde: People

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja