Herttuatar Meghan jättäytyy pois julkisuudesta – ottaako tuleva äiti mallia kuningattaren äitiyslomasta?

1:09
Prinssi Harry ja herttuatar Meghan aloittivat ensimmäisen virallisen kiertueensa

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan eivät aio tiedottaa esikoisensa syntymästä. Meghan aikoo jättäytyä julkisuudesta kuukausiksi vauvan synnyttyä.

Kuninkaallisiin perinteisiin on kuulunut olennaisesti, että uuden kuninkaallisen synnyttyä tuoreet vanhemmat ja pienokainen esittäytyvät maailmalle.

Näin ei tule tapahtumaan heti prinssi Harryn ja herttuatar Meghaninpienokaisen synnyttyä. Pari aikoo pitää vauvan syntymään liittyvät suunnitelmat yksityisenä.

Herttuatar aikoo myös jättäytyä julkisuudesta kuukausiksi vauvan synnyttyä. Brittilehti Express pohtii, aikooko Meghan pitää vastaavanlaisen äitiysloman mitä kuningatar Elisabetillä oli.

Kunigattarella on neljä lasta. Hän on pitänyt aikoinaan äitiyslomaa useaan otteeseen. Prinssi Charles syntyi syksyllä vuonna 1948, jolloin hän oli vielä prinsessa. Tuolloin hän vietti esikoisensa kanssa useita kuukausia ennen kuin saapui ensimmäiseen edustustapahtumaan vasta keväällä 1949.

Vuonna 1950 elokuussa Elisabet synnytti prinsessa Annen ollessaan vielä itsekin prinsessa. Tuolloin hän teki ensimmäisen edustustehtävänsä jo lokakuussa 1950 Annen ollessa vasta kahden kuukauden ikäinen.

Elisabetistä tuli kuningatar vuonna 1952 Charlesin ollessa kolmevuotias ja Annen yksivuotias.

Tuore kuningatar lähti ilman lapsiaan pitkälle edustusmatkalle puolisonsa kanssa, joka kesti marraskuusta 1953 kesäkuuhun 1954.

Noin kymmenen vuotta myöhemmin syntyivät prinssi Andrew ja prinssi Edward.

Hän teki molempien lasten kanssa ensimmäiset edustustehtävänsä kaksi kuukautta heidän syntymiensä jälkeen.

Nähtäväksi jää, miten pitkän äitiysloman herttuatar aikoo pitää.

Lähde: Express.

 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja