Kuninkaallinen synnytys on käsillä – herttuatar Meghanin äiti saapui Lontooseen

2:55
Herttuatar Meghan on tällä hetkellä brittimedian suosikkikohde

Herttuatar Meghanin äidin Doria Raglandin kerrotaan saapuneen Lontooseen tyttärensä esikoisen synnytyksen ollessa käsillä. 

Herttuatar Meghan ja prinssi Harry odottavat esikoistaan, jonka laskettu aika koittaa pian. Syntymään ei ole enää pitkä aika, sillä Meghanin äidin Doria Raglandin kerrotaan lentäneen Lontooseen Los Angelesista ollakseen tyttärensä tukena tämän ensimmäisessä synnytyksessä. 

Herttuattaren tarkkaa laskettua aikaa ei ole tiedotettu julkisesti, mutta sen on oletettu olevan huhti-toukokuun vaihteessa. 

Meghanin raskaudesta tiedotettiin lokakuussa kun herttuatar puolisonsa prinssi Harryn kanssa aloittivat ensimmäisen kuninkaallisen ulkomaakiertueensa Australiasta. 

Harryn ja Meghanin esikoisen syntymä on monella tapaa erityinen tilanne, sillä herttuapari on ilmoittanut toimivansa monen asian suhteen hyvin perinteisestä poikkeavalla tavalla. Toisin kuin Harryn veli prinssi William ja hänen puolisonsa herttuatar Catherine ovat toimineet jokaisen kolmen lapsensa kohdalla, Harry ja Meghan eivät aio ilmoittaa esikoisensa syntymästä julkisesti kuin vasta sen jälkeen, kun he ovat saaneet ensin juhlia tapahtumaa yksityisesti. 

Pariskunta on myös hätkähdyttänyt perinteitä vaalivaa hovia ilmoittamalla muun muassa suosivansa lastenhoitajaa hakiessaan amerikkalaista ehdokasta. Toisin kuin yleensä, Meghan ei aio myöskään synnyttää St. Marysin sairaalan Lindo-siivessä. 

Lähde: E! News

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.