Herttuatar Catherine puhui ensimmäistä kertaa herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn tulevasta esikoisesta: "Tämä on erityistä aikaa"

Herttuatar Meghan ja prinssi Harry odottavat ensimmäistä lastaan 1:30

Herttuatar Catherine kertoi olevansa onnellinen tulevasta lisäyksestä kuninkaalliseen perheeseen. 

VIDEO: Herttuatar Meghan ja prinssi Harry odottavat ensimmäistä lastaan

Herttuatar Catherine ja prinssi William vierailivat keskiviikkona 28. marraskuuta Leicesterin yliopistossa. Tilaisuudessa eräs kuninkaallisten ihailija kyseli Catherinelta hänen kolmen lapsensa, Georgen, Charlottenja Louisin vointia. 

– He voivat hyvin, kiitos kysymästä. He ovat innoissaan tulevasta joulusta, sillä he ovat aloittaneet kaikkien joululaulujensa soittamisen ja joulukuuset ovat rakentumassa, herttuatar vastasi tiedustelijalle. 

Ihailija jatkoi kysymällä Catherinelta onko hän innoissaan prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin tulevasta perheenlisäyksestä. Pariskunnan esikoisen laskettu aika on keväällä 2019. 

– Ehdottomasti!

– Tämä on erityinen aika saada pieniä lapsia. Sekä serkku Georgelle, Charlottelle sekä Louisille. Se tulee olemaan todella erityistä. 

Kun herttuatar Meghanin raskaudesta tiedotettiin, palatsi julkaisi virallisen tiedotteen myös Williamin ja Catherinen puolesta, jossa kerrottiin herttuaparin olevan erittäin onnellinen odottavan parin puolesta. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat