Kuninkaallisen pienokaisen esittely jatkuu – prinssi Charles tapasi viimein uuden pojanpoikansa Archien

Prinssi Charlesin kerrotaan päässeen tapaamaan poikansa prinssi Harryn esikoisen Archie Harrisonin ensimmäistä kertaa torstaina. 

Maanantaina 6. toukokuuta brittihovista kuultiin iloisia perheuutisia, kun prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin esikoisen, Archie Harrison Mountbatten-Windsorin ilmoitettiin syntyneen. Herttuapari esitteli pienokaisensa maailmalle Windsorin linnassa keskiviikkona 8. toukokuuta

Lähteiden mukaan myös Harryn isä prinssi Charles on päässyt viimein tapaamaan kuopuksensa esikoisen. Charlesin kerrotaan vierailleen tuoreen perheen luona torstaina 16. toukokuuta. 

Charles oli Archien syntymän aikaan Saksassa valtiovierailulla, joten hän ei ole ehtinyt tavata uutta lapsenlastaan aiemmin. 

Muutama päivä aiemmin Harryn isoveli prinssi William ja tämän puoliso herttuatar Catherine vierailivat Harryn ja Meghanin kodissa Frogmore Cottagessa tapaamassa uutta kuninkaallista vauvaa. Harryn isovanhemmat kuningatar Elisabet ja prinssi Philip ovat jo tavanneet vauvan, kuten myös Meghanin äiti Doria Ragland

Herttuatar Meghan on pysytellyt pois julkisuudesta Archie-vauvan kanssa lukuun ottamatta keskiviikkoa 8. toukokuuta, jolloin onnellinen tuore äiti asteli Harryn ja vauvansa kanssa hetkeksi toimittajien eteen. Harry sen sijaan on nähty edustamassa useissa tilaisuuksissa ja tämä piipahti myös Alankomaissa lyhyellä edustusmatkalla. 

Lähde: Aol.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja