Prinssi William ja herttuatar Catherine tapasivat vihdoin Archie-vauvan – herttuaparin lapset jäivät kotiin

Prinssi William ja herttuatar Catherine pääsivät tervehtimään reilun viikon ikäistä Archieta.

Prinssi William ja herttuatar Catherine ovat vihdoin tavanneet kuninkaallisen perheen uusimman tulokkaan. He vierailivat prinssi Harryn, herttuatar Meghanin ja reilu viikko sitten syntyneen Archie-vauvan luona Fogmore Cottagessa tiistaina.

Kuninkaallinen kirjeenvaihtaja Rebecca English tviittasi, että Williamin ja Catherinen lapset eivät olleet mukana tapaamisessa.

– Prinssi George, prinsessa Charlotte ja prinssi Louis joutuvat vielä hetken odottamaan uuden serkkunsa tapaamista, English kirjoittaa tviitissään.

William ja Catherine eivät ehtineet tavata vauvaa aiemmin työkiireidensä vuoksi. He vierailivat viime viikolla Pohjois-Walesissa ja King’s Cup -purjehduskilpailun avajaisissa.

– Harry ja Meghan viettivät viikonloppua nauttien ensimmäisestä viikonlopustaan vanhempina. He juhlivat äitienpäivää, ja muutama ystävä kävi kylässä heidän luonaan, hovin tiedottaja kertoi People-lehdelle.

Harry isä prinssi Charles ei ole vielä tavannut vauvaa, sillä hän on ollut edustusmatkalla Saksassa puolisonsa herttuatar Camillan kanssa. Heidän odotetaan vierailevan tuoreiden vanhempien luona torstaina.

Viime viikolla Archie tapasi kuninkaallisen perheen muita jäseniä. Paikalla olivat kuningatar Elisabet, prinssi Philip ja herttuatar Meghanin äiti Doria Ragland.

Lue myös:

    Uusimmat