Rajojen todellinen rikkominen jatkuu – prinssi Harry ja herttuatar Meghan hämmentävät poikkeuksellisella ilmoituksellaan: "He ovat tehneet henkilökohtaisen päätöksen"

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan aloittivat ensimmäisen virallisen kiertueensa 1:09
Prinssi Harry ja herttuatar Meghan aloittivat ensimmäisen virallisen kiertueensa

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan eivät aio tiedottaa esikoisensa syntymästä. 

Kuninkaallisiin perinteisiin on kuulunut olennaisesti, että uuden kuninkaallisen synnyttyä tuoreet vanhemmat ja pienokainen esittäytyvät maailmalle.

Näin on ollut muun muassa prinssi Williamin ja tämän puolison herttuatar Catherinen kohdalla, jotka ovat toimineet vastaavalla tavalla jokaisen kolmen lapsensa synnyttyä. Pian saatuaan lapsensa St. Marysin sairaalassa Lontoossa herttuatar ja prinssi ovat esiintyneet vauvansa kanssa sairaalan ulkopuolella, esitellen tulokkaan maailmalle. 

Esikoistaan odottavat herttuatar Meghan ja prinssi Harry aikovat kuitenkin toimia eri tavalla. Sussexin herttuapari ilmoitti torstaina 11. huhtikuuta, etteivät he aio ilmoittaa lapsensa syntymästä. 

– Sussexin herttua ja herttuatar ovat erittäin kiitollisia kaikista hyvän tahdon toivotuksista, joita he ovat saaneet ympäri Iso-Britannian sekä maailman heidän valmistautuessaan toivottamaan vauvansa tervetulleeksi. Heidän kuninkaalliset korkeutensa ovat tehneet henkilökohtaisen päätöksen pitää vauvansa syntymään liittyvät suunnitelmat yksityisinä, tiedotteessa todettiin. 

Tiedotteen mukaan Harry ja Meghan odottavat innolla saavansa jakaa iloisen perheuutisen, jahka he ovat saaneet ensin juhlia sitä yksityisesti perheenä. 

Toisin kuin William ja Catherine, Meghan ja Harry järjestävät virallisen valokuvauksen vastasyntyneen kanssa Windsorin linnan mailla. Pariskunta kutsuu myös lehdistön edustajia Windsorin Long Walkille kun ilmoitetaan, että Meghan on synnyttänyt. 

St. Marysin sijaan Meghan tulee todennäköisesti synnyttämään pariskunnan kotia Frogmore Cottagea lähellä sijaitsevassa sairaalassa. Uutinen siitä, että Meghan synnyttää esikoisensa mieluummin Windsorissa kuin Lontoossa tuli ilmi pariskunnan muutettua uuteen kotiinsa Frogmore Cottageen viime viikolla. 

Pariskuntaa läheisen lähteen mukaan kaksikko odottaa esikoisensa syntymää suurella innolla. 

– Heille on tärkeää, että heidän lapsensa pystyy nauttimaan yksityisyydestä. 

Lähde: Aol.

Lue myös:

    Uusimmat