West Hamin kannattajien kimppuun hyökättiin Frankfurtissa

Eintracht Frankfurtin ja West Hamin välistä jalkapallon Eurooppa-liigan välieräottelua ovat edeltäneet kannattajien yhteenotot. Poliisi vahvisti, että pubissa iltaa viettäneiden West Hamin kannattajien kimppuun hyökättiin varhain keskiviikkona Frankfurtissa.

Poliisin tiedottajan mukaan 15–20 naamioitunutta henkilöä saapui Bockenheimin alueella sijaitsevan pubin eteen kahdella minibussilla ja kävi vierasfanien kimppuun. Poliisi ei ole tavoittanut heitä. 34-vuotias britti joutui lievien vammojen vuoksi sairaalaan.

Silminnäkijöiden mukaan väkivaltaan syyllistyneillä henkilöillä oli yllään vaatetusta, joiden perusteella he olivat Eintracht Frankfurtin kannattajia.

Tiistaina kuusi Eintracht Frankfurtin kannattajaksi tunnistettua henkilöä hyökkäsi kahden brittimiehen kimppuun Frankfurtin Sachsenhausen alueella. Hyökkääjät pidätettiin myöhemmin.

Torstaina pelattavaan välierien toiseen osaan on luvassa suuri määrä poliiseja, sillä seurojen kannattajat ovat käyneet kuumina.

Otteluparin avausosassa Lontoossa West Hamin fanit kävivät kahden saksalaistoimittajan kimppuun stadionilla. West Ham on ilmoittanut selvittävänsä välikohtausta ja on tiettävästi ilmoittanut kahden kannattajansa nimet poliisille.

Eintracht Frankfurt voitti otteluparin avausosan viime viikolla vieraissa 2–1.

Lue myös:

    Uusimmat