Wayne Rooney raivoissaan ystävälleen koronakaaoksen aiheuttamisesta – vieraili futistähden kodissa testin jälkeen, tulos paljastui positiiviseksi

Wayne Rooney on joutunut koronaviruskaranteeniin, koska hänen ystävänsä Josh Bardsley vieraili hänen kotonaan koronatestin tehtyään. Bardsleyn näyte paljastui myöhemmin positiiviseksi.

Brittilehti The Sunin mukaan Wayne Rooney on raivostunut ystävälleen Josh Bardsleylle, koska tämä altisti nykyisin Mestaruussarjan Derbyssä pelaaja-valmentajana toimivan futistähden koronavirukselle.

Rooneyn närkästyminen on perusteltua, sillä Bardsleyn kerrotaan vierailleen Rooneyn luona viime torstaina sen jälkeen, kun hän odotteli tulosta antamastaan koronavirustestistä. 21-vuotiaan yrittäjän kerrotaan vieneen Rooneylle uuden luksusrannekellon.

Bardsley oli ohjattu testiin, kun hän oli saanut yhteydenoton viruksen leviämistä vastaan perustetulta jäljitysohjelman työntekijältä.

Rooney ei tapahtuma-aikaan ollut tietoinen Bardsleyn tilanteesta ja pelasi heti seuraavana päivänä eli perjantaina Derbyn kotitappiossa Watfordia vastaan.

Ison-Britannian hallituksen ohjeistuksen mukaan altistuneen henkilön on eristäydyttävä 14 päiväksi.

Nyt Rooneyn kerrotaan hakeutuneen itse koronavirustestiin. Pahimmassa tapauksessa 34-vuotias hyökkääjä on altistanut lähes koko joukkueensa ja useita työntekijöitä koronavirukselle.

Myöskään perjantain vastuksen Watfordin pelaajien altistumista ei tässä vaiheessa ole voitu sulkea pois laskuista.

Rooneyn edustajan lähettämän lehdistötiedotteen mukaan hyökkääjä on ”vihainen ja pettynyt” Bardsleyn toiminnasta.

Nykyisin Englannin toisella sarjatasolla pelaava Rooney on entinen Manchester Unitedin ja Englannin maajoukkueen tähtipelaaja. Unitedissa maaleja syntyi 183 kappaletta, maajoukkueessa hän osui 120 ottelussa komeat 53 kertaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja