VR helpottaa omistamiensa kiinteistöjen ravintolayrittäjen tuskaa eikä peri vuokraa – "Jatkamme sitä sulkutilan keston mukaisesti"

2:19
Ravintola-alalla kypsytty kitkutteluun – täyssulkua pidetään parempana vaihtoehtona

VR Group ei peri kiinteistöjensä ravintola- ja kahvilatoimijoilta ollenkaan vuokraa maaliskuussa. Tarkoitus on helpottaa koronan takia haastavassa tilanteessa olevia yrityksiä.

Koska ravintola- ja kahvilatilat on pidettävä suljettuna kolmen viikon ajan, on VR Group päättänyt tukea kiinteistöissään toimivia ravintola- ja kahvilayrittäjiä vuokramaksujen vapautuksella maaliskuussa.

– Toteutamme vuokramaksujen vapautuksen valtakunnallisesti, koska koronatautitilanne muuttuu tällä hetkellä nopeasti eri alueilla, ja jatkamme sitä sulkutilan keston mukaisesti. Haluamme näin helpottaa erityisesti pienyrittäjien tilannetta kriisin keskellä, VR Groupin kiinteistöjohtaja Juha Antti Juutinen kertoo yhtiön tiedotteessa. 

VR Group tuki kiinteistöjensä ravintola- ja kahvilayrittäjiä myös viime keväänä ja jätti perimättä näiltä touko-kesäkuun vuokrat koronavirusepidemian aiheuttamassa vaikeassa tilanteessa.

VR Groupin kiinteistöyksikkö hallinnoi ja kehittää yhtiön omistamia kiinteistöjä. Toimitiloissa on vuokralaisia muun muassa rautatieasemilla, kuten Helsingin päärautatieasemalla.

Kiinteistöihin kuuluu matkustaja-asemien lisäksi myös ratapihoja, varikoita, logistiikkavarastoja ja muita liiketoimintojen tiloja ympäri Suomen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja