Kommentti: Tärkeimmät Oscarit jakaantuivat tasaisesti – mutta miksi kaksi parasta jäivät lähes tyystin huomiotta?

MTV Viihde ruotii Oscar-gaalaa 9:07

Himoitut Oscar-pystit jaettiin Los Angelesissa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. MTV Viihteen toimittajat ruotivat gaalaa nettilivessä. 

Oscar-palkinnot jaettiin tänä vuonna jo 90. kerran. Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa järjestetyssä gaalassa palkittiin jälleen elokuvamaailman parhaimmistoa.

Tänä vuonna himoitun parhaan elokuvan palkinnon vei Guillermo del Toron ohjaama The Shape of Water. Mies palkittiin myös parhaana ohjaajana. Kyseessä on rakkaudentäyteinen fantasiadraama, jonka pääosassa nähdään mykkää siivoojaa näyttelevä Sally Hawkins.

MTV Viihteen Visa Högmander ja Iina Lindeman keskustelivat suorassa nettilähetyksessä vuoden 2018 Oscar-gaalan yllätyksellisyydestä. Högmander jäi harmittelemaan, että Lady Bird tai Call Me By Your Name jäivät ilman suurempaa huomiota.

– Lady Bird oli ehdokkaana parhaan elokuvan ja parhaan naispääosan Oscar-palkintojen saajaksi, mutta saattoi olla liian kevyt voittaakseen, hän miettii. 

– Call Me By Your Name oli parhaan elokuvan Oscar-ehdokkaista vaikuttavin. Se ei ollut pelkästään elokuva, vaan elämys jossa musiikki, kuva ja ääni yhdistyvät liki täydellisellä tavalla. 

Voittivatko oikeat elokuvat? Kenen olisi pitänyt napata himoittu pysti? Katso nettilive ylhäällä olevalta videolta!

Lue myös:

    Uusimmat