Virittäydy mukaan nauttimaan – AVAlla elokuvien loppuviikko!

AVAn loppuviikko on elokuvien ja dokumenttien juhlaa. Joka ilta on luvassa matka elokuvan ihmeelliseen maailmaan!

AVA Elokuva: Happeningtorstaina klo 22.00

M. Night Shyamalanin tehokkaassa scifi-trillerissä maailmaa uhkaa tuho, kun mehiläiset katoavat ja ihmiset äkkiä alkavat käyttäytyä oudosti - ensin suurissa asutuskeskittymissä USA:n itärannikolla, sitten pienemmissä paikoissa samalla suunnalla. Kuolema tulee hiljaa mutta varmasti...

AVA Elokuva: Bodyguardperjantaina klo 21.00

Romanttisessa kassamagneettielokuvassa WhitneyHouston esittää kuvankaunista laulajatarta, joka saatuaan tappouhkauksia palkkaa itselleen kivenkovan henkivartijan (KevinCostner). Eipä aikaakaan, kun näiden kahden välille alkaa kehittyä kuuma suhde.

Mike Nicholsin poliittinen draama kuvaa USA:n salaista suuroperaatiota Afganistanin tukemiseksi neuvostoarmeijaa vastaan 1980-luvulla. Kylmä sota riehuessa teksasilainen kongressiedustaja Charlie Wilson (TomHanks) viettää makeaa elämää. Jees-mies joutuu havahtumaan kovaan todellisuuteen, kun konservatiiviaktivisti Joanne Herring (JuliaRoberts) repii mukaansa tutustumaan Afganistanin pakolaisleirin ahdinkoon paikan päällä.

sunnuntaina klo 18.00

BBC:n tuottamassa dokumentissa seurataan kolmen kiireisen lontoolaismiehen elämää töissä ja kotona. Heille kaikille on tulossa perheenlisäystä. Kamerat tallentavat, miten miehet yrittävät pitää kiinni työpaikoistaan ja vastata samaan aikaan isyyden tuomiin uusiin vaatimuksiin.

Rakas päiväkirjanisunnuntaina 17.30

Rakas päiväkirjani on 8-osainen dokumenttisarja, joka kurkistaa artistin elämään ja valottaa arkea syvemmältä ja rehellisemmin kuin pelkkääpintaa raapaisten. "Rakas päiväkirjani" sisältää artistin elämän kaikki puolet ja antaa aidon ja mielenkiintoisenkuvan julkisuuden ja artistisuuden taakse kätkeytyvästä persoonasta ja ihmisestä. Ohjelmassa seurataan nimekkään ja värikkään artistikaartin elämää yksitellen, päivä kerrallaan ja aamusta iltaan.AVA/Maria Aarnio

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja