Vimpeli trillerivoittoon – finaalipaikka katkolla sunnuntaina

Vimpelin Veto nappasi toisen välierävoiton miesten Superpesiksessä, kun se kaatoi Joensuun Mailan vieraskentällä kotiutuskisassa 1-2 (1-6, 1-0, 0-0, 1-2) perjantaina.

Avauskohtaamisen voittojuoksun lyönyt Severi Lassila tuuletti nyt ratkaisujuoksua etenijänä. Veto johtaa Superpesiksen välieräsarjaa 2-0.

- Kovassa metelissä jouduimme sisäpelissä taistelemaan. Siihen vielä Mika Väisäsen hyvä lukkarointi lisättynä, niin on oltava tyytyväinen voittoon, henkäisi Vedon pelinjohtaja Jussi Järvinen.

- Molemmat pelit ovat olleet näpeissämme, mutta kovuus ei ole riittänyt voittoon. Ei ole mitään syytä lähteä Saarikentälle lyötynä, kuittasi JoMan viuhkamies Janne Vuorinen.

JoMan palkitut olivat vaihtaja Jonne Kemppainen (kärkilyönnit 7/8) ja ykköstä hihassaan kantava sieppari Jouni Itävalo (5/7). Vedon tehomiehet olivat puolet joukkueensa kärkilyönneistä keränneet kärkimies Kanala (9/9) ja koppari Puputti (11/17).

Vimpeli hakee finaalipaikkaa kotikentältään sunnuntaina. Sotkamo voi varmistaa paikan kauden huipennukseen jo lauantaina kotipelissä Hyvinkäätä vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat