Mainos

Villiintykää makuuhuoneessa – kosketelkaa toisianne näin

Suuteleminen, syleilyt ja seksi toimivat mainiosti, mutta mikset lisäisi taitojasi makuuhuoneessa koskettelemalla kumppaniasi näihin paikkoihin?

Askmen.com listasi erilaisia tapoja koskettaa naista. Mikset kokeilisi näitä tekniikoita kultaasi jo tänään?

Hiukset

Moni ulkonäöstään huolta pitävä nainen käyttää kutreihinsa paljon aikaa, joten niille olisi suotavaa antaa huomiota. Pään hiveleminen on myös rentouttava kokemus, joten sormien vetäminen hiusten läpi toimii taatusti. Myös mies nauttii hellävaraisesta päänhieronnasta.

Kaulakuoppa

Kaulakuopan suuteleminen jää usein vähemmälle muiden selkeästi eroottisempien kehon alueiden vuoksi. Älä kuitenkaan aliarvioi kaulan suutelemisen voimaa. Sama idea toimii myös solisluiden hivelemiseen: kehon unohdettujen alueiden koskettaminen on aina loistava idea.

Alaselkä

Käden painaminen kumppanin alaselälle esimerkiksi juhlissa tai tungoksessa on suojeleva ja intiimi ele. Saman kohdan paljaan ihon suuteleminen tuottaa siis taatusti mielihyvää. Aloita suukottelu niskasta, ja päätä se alaselkään.

Polvitaipeet

Kukapa uskoisi, että polvitaipeen hiveleminen voi tuntua eroottiselta? Taipeen iho on kuitekin herkkää, joten polvien koskettaminen esimerkiksi ravintolapöydän alla on erittäin kiihdyttävä kokemus. Moni tosin kutiaa polvitaipeesta, joten varoita armastasi ajoissa, jos taipeesi ovat turhan herkät!

Kämmenet

Muistele yläasteella kokemaasi jännitystä, kun sait viimein tarttua ihastuksesi käteen; kämmenissä on voimaa! Käytämme käsiä toistemme koskettelemiseen, mutta kuinka moni muistaa koskettaa kumppaninsa käsiä? Sormen juoksuttaminen kumppanin kämmenellä on huomaamaton ja intiimi ele, jonka voi helposti suorittaa julkisellakin paikalla. Myös sormien imeskeleminen on eroottista.

Korvat

Korvanlehtien suuteleminen muuttuu helposti katastrofiksi liian huohottamisen tai kuolaamisen myötä, mutta kevyet suudelmat kumppanin korvanlehdelle eivät koskaan ole vikatikki.

Jalat

Jalat eivät tunnu erityisen eroottiselta ruumiinosalta, mutta niiden kosketteleminen tuottaa mielihyvää. Anna rakkaallesi hellä jalkahieronta tai imeskele hänen varpaitaan – saatat yllättyä tuloksista. Jos jalkojen hiveleminen ahdistaa, kokeile ryhtyä toimeen yhteisessä kylvyssä tai sen jälkeen. Taatusti puhdasta!

Sisäreidet

Moni suuntaa katseensa suoraan sukuelinten alueelle, mutta sisäreisien kiusoitteleminen luo jännitystä ja nostaa kiihkeän tunnelman kattoon. Samaa metodia voi käyttää lantion hyväilemiseen, sillä tällainen kiusoitteleva kosketus saa kumppanin pian vääntelehtimään ja haluamaan lisää.

Makuuhuoneessakin kaikki alkaa aivoista, joten käytä aikaa kumppanisi kehoon tutustumiseen. Yhden erogeeninen alue voi olla toiselle mitäänsanomaton paikka, joten koskettele rohkeasti!

MTV3/Helmi

Lähde: Askmen.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.