Viisi hyvää syytä mennä sokkotreffeille

Sokkotreffit voivat osoittautua katastrofiksi, tai oikeaksi lottovoitoksi. Vaikka treffeiltä ei löytyisi uutta kumppania, voit siitä huolimatta viettää mukavan illan.

Healthyandbeloved.com kokosi yhteen sokkotreffien hyvät puolet.

Upea mahdollisuus tavata uusia ihmisiä

Voi olla, että tapaat sokkotreffeillä ihmisen, joka ei kiinnosta sinua seksuaalisessa mielessä. Siitä huolimatta voit viettää hauskan illan. Saattaa olla, että treffikumppanistasi tulee hyvä ystäväsi. Uusiin ihmisiin tutustuminen ei ole koskaan huono juttu.

Ota selvää, kuinka muut ihmiset näkevät sinut

On jännittävää nähdä, minkälaisen ihmisen kanssa ystäväsi voisivat nähdä sinun pariutuvan. Ehkäpä ystäväsi huomaa sinussa piirteitä, joista et ollut itse kovinkaan tietoinen. Luultavasti ystäväsi kuitenkin patistaa sinua treffeille jonkun itsesi kaltaisen kanssa. Jos treffikumppani ei ole mukava, on varmasti oikea aika tutkiskella hieman itseä.

Ystävä päättää puolestasi

Ystävämme tuntevat meidät joskus paremmin kuin tunnemme itse itsemme. He tietävät pelkomme, heikkoutemme, vahvuutemme ja epävarmuutemme. He voivat saattaa sinut yhteen ihmisen kanssa, jota olet aiemmin pitänyt aivan liian hyvänä itsellesi. Toisinaan on mukavaa, ettei sinun tarvitse tehdä päätöstä yksin.

Huonot sokkotreffit

Voi olla, että sokkotreffeistä tulee elämäsi hirveimmät. Tuntuu suoralta ajan hukkaukselta viettää iltaa tyypin kanssa, joka ei ole lainkaan tyyppiäsi ja on kaiken lisäksi vielä tylsä. Muista, että sinulla on aina mahdollisuus olla soittamatta hänelle uudestaan. Jos treffiseuralaisesi jatkaa viesteillä pommittamista, vaikka et osoita hänelle minkäänlaista kiinnostusta, sano hänelle tarpeeksi tiukasti, ettet halua kuulla hänestä enää.

Internettreffit

Internettreffit vaativat hieman enemmän varovaisuutta, sillä verkossa liikkuu paljon hämäräperäisiä ihmisiä. Et voi koskaan olla varma, onko ihminen oikeasti se, kuka hän väittää olevansa. Muista siis tavata treffikumppanisi julkisella paikalla. Kerro myös jollekin läheisellesi, missä olet. Älä luota kehenkään liian helposti. Onneksi nettideittailu on yleistynyt. Moni hyvä tyyppi löytää tätä kautta puolison.

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock, Imageegami, Vid Kovalkick

Lue myös:

    Uusimmat