Viikon kuuma mies: Sherlock-tähti Benedict Cumberbatch

Juuri kihlautunut Benedict Cumberbatch on hurmannut tiensä monen naisen sydämeen omalaatuisena – ja ah niin ihanana – salapoliisina Sherlock-sarjassa. MTV Lifestyle kokosi kuvagallerian tästä charmikkaasta brittikomistuksesta. Nauttikaa!

Benedict Timothy Carlton Cumberbatch on kuuminta hottia. Hätkähdyttävän ulkonäkönsä ja näyttelijänlahjojensa ansiosta tämä komistus on noussut yhdeksi maailman tunnetuimmista brittitähdistä.

Viime viikolla 38-vuotias Cumberbatch särki monen naisen sydämen ilmoittamalla kihlauksestaan ohjaaja-näyttelijä Sophie Hunterin kanssa.

Komistus nousi maailmanmaineeseen Sherlock-sarjassa, joka kertoo maailman kuuluisimmasta salapoliisista. Cumberbatch on nähty myös niin Sotahevonen -draamassa kuin vakoojaelokuvassa Pappi, lukkari, talonpoika, vakooja. Seksikäsäänistä miestä kuullaan Hobitti -trilogiassa ja onpa monilahjakkuus nähty myös toimintaleffassa Star Trek: Into Darkness. Nyt näyttelijälle povataan Oscar-palkintoa roolistaan The Imitation game -elokuvasta.

Vanhanajan charmia tihkuva, sinisilmäinen Cumberbatch on kuvaillut itseään hevosnaamaiseksi, mutta eipä tuo himmennä miehen viehätysvoimaa. Jollet ole vielä hurmaantunut tästä brittinäyttelijästä, vilkaise alla oleva kuvagalleria ja mene sitten kipin kapin television ääreen katsomaan Sherlockia!

Kuvagalleria 17 kuvaa - katso

Benedict Cumberbatch

Lue myös:

    Uusimmat