Viikon kuuma mies: Raamikas Tom Hardy

AVA hemmottelee toisinaan lukijoitaan mieskomeudella! Viikon kuumaksi mieheksi on valittu näyttelijä Tom Hardy, jonka vuosi 2012 näyttelijänä on varsinainen menestystarina. Katso kuuma kuvakooste raamikkaasta brittitähdestä!

AVAn viikon kuuma mies on brittinäyttelijä, Tom-nimellä kulkeva Thomas Hardy, 35, joka on tehnyt pitkän uran elokuvien parissa, mutta noussut suureen suosioon vasta viime vuosina näyteltyään muun muassa tuoreen 2012 vuoden Yön Ritarin paluu -elokuvan pahista Banea ja palkitussa Pappi, lukkari, talonpoika, vakooja -elokuvassa.

Ominaisinta Hardya ovat karskit ja testosteronia tihkuvat raavaat roolit, joissa mies pääsee esittelemään naiskatsojien iloksi treenattua ja lihaksikasta vartaloaan. Näyttelijänä mies on kuitenkin monipuolinen. Tästä kertoo esimerkiksi se, että hän esitti vuoden 2008 gansterielokuvassa RocknRollassa homoseksuaalia rikollista nimeltä Handsome Bob.

Hardy on taistellut menneisyydessään päihdeongelmien kanssa, mutta ollut kuivilla jo viimeiset kymmenisen vuotta. Hänellä on Louis Thomas -niminen 4-vuotias poika aikaisemman tyttöystävänsä kanssa, mutta nykyään miehen heilastelee toisen englantilaisen näyttelijän, Charlotta Riley, kanssa. Pariskunta tapasi yhteisen elokuvan Wuthering Heights kuvauksissa.

Hardy on kertonut haastatteluissa olevansa karusta ulkomuodostaan huolimatta arka naisten kanssa. Hän on paljastanut, ettei luultavasti olisi koskaan saanut naisia, jos hänen olisi pitänyt tehdä itse aloite – mies kun ei ole kovin etevä sellaisissa.


AVA

Kuvat: Getty Images, Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja