Mainos

Vihdoin vähän lämpenevää – sunnuntaina jo paikoin 20 astetta

Sää näyttää tämän hetken ennusteen mukaan lämpenevän hitaasti viikonloppua kohti. Sateitakin on kuitenkin tulossa. Lähiyöt ovat kylmiä ja hallaa ja yöpakkasia esiintyy paikoin.

Tänään torstaina sää on melko pilvistä. Sadekuurot yleistyvät etelässä ja heikkoja sadekuuroja voi tulla koko maassa. Aurinkoisinta on Pohjanmaan rannikolla. Lämpötilat ovat etelässä ylimmillään reilussa 15 asteessa, pohjoisessa jäädään enimmäkseen 5-10 asteeseen.

Ensi yönä Keski- ja Pohjois-Suomen selkeillä alueilla voi olla hallaa, Lapissa paikoin yöpakkasta.

Perjantaina iltapäivällä sadekuuroja voi tulla maan etelä- ja keskiosassa, pohjoisessakin heikot sadekuurot ovat mahdollisia. Etelässä ollaan jo yleisemmin 15 asteen tienoilla, ehkä paikoin ylikin. Pohjoisessakin päästään 10 asteen tuntumaan.

Lauantain vastaisena yönä hallaa voi olla aina Salpausselän pohjoispuolella asti. Yöpakkasen riski on paikoin Pohjanmaalla ja pohjoisessa.

Lauantaina sadekuurot painottuvat maan keskivaiheille ja itään. Etelä- ja Keski-Suomessa lämpötilat voivat kohota jo yli 15 asteeseen, pohjoisessakin päästään yli 10 asteeseen.

Sunnuntaina sadealue lähestyy Suomea lounaasta.

– Tämän hetken ennusteen mukaan sunnuntaina voi olla ennen sadealuetta kesäisiä, 20 asteen lukemia, todennäköisesti maan kaakkoisosasta kohti Länsi-Lappia ulottuvalla vyöhykkeellä. Sadealueen ajoitus voi kuitenkin vielä muuttua, toteaa MTV Uutisten meteorologi Markus Mäntykannas.

Paikkakuntakohtaiset ennusteet ja sadetutka MTV:n sääsivustolla.

Katso lähipäivien alueelliset ennusteet:

Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.