Mainos

Viestintävirasto patistaa ACN-operaattoria

Ellei operaattori korjaa toimintansa epäkohtia kuukauden kuluessa, voi sen maksettavaksi langeta yhteensä 125 000 euron sakko.

Viestintävirasto patistaa uhkasakolla matkapuhelinoperaattori ACN Communications Finlandia korjaamaan toimintansa epäkohtia. Ellei operaattori korjaa toimintansa epäkohtia kuukauden kuluessa, voi sen maksettavaksi langeta yhteensä 125 000 euron sakko.

Viestintäviraston mukaan ACN:n toiminnassa on löytynyt huomautettavaa muun muassa laskutuksesta, liittymien irtisanomisesta ja estopalveluiden tarjoamisesta. Virastolle tulleiden valitusten mukaan ACN:n laskutus ei toimi viestintämarkkinalain mukaisesti, vaan yhtiö lähettää virheellisiä tai aiheettomia laskuja ja maksumuistutuksia.

ACN ei ole myöskään noudattanut viestintämarkkinalakia liittymän irtisanomisen ja irtikytkemisen suhteen. Lisäksi yhtiö on oikeudettomasti rajoittanut liittymiensä käyttöä. Viraston löytää huomautettavaa myös siitä, että ACN ei ole tarjonnut asiakkailleen estopalveluja lisämaksullisiin palveluihin.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.