Vieraileva tuomari Teemu Muurimäki: Pärjäisin itse Muodin huipulle -kilpailussa

Muodin huipulle -sarjan toisessa jaksossa vierailevana tuomarina nähdään tunnettu muotisuunnittelija Teemu Muurimäki. Teemu kertoo odottavansa suunnittelijoilta yllättävää asennetta, idearikkautta ja ronskia luovuutta.

Muotisuunnittelija Teemu Muurimäki astuu nyt toisen kerran Muodin huipulle -sarjan vierailevan tuomarin saappaisiin. Hän tuomaroi suunnittelijoita edellisen kerran ensimmäisen kauden avausjaksossa.

– Se oli todella hauska päivä. Oli mielenkiintoista nähdä, minkälaisia töitä suunnittelijat olivat tehneet. Olin yllättynyt tasosta, siellä oli tasokastakin työtä, hän kertaa ajatuksiaan ensimmäisen kauden vierailustaan.

Toiseen kauteen Teemu lähtee samalla rennolla asenteella.

– Odotan, että siellä olisi muutama helmi. Yleensä on muutama tosi hyvä, muutama tosi huono ja sitten todella paljon sellaista, joka ei heilauta mihinkään suuntaan, hän sanoo.

Teemu: Sanon rehellisen mielipiteeni

Suunnittelijoiden toinen tehtävä on luoda kevättä kuvastava asu. Lisäyllätyksenä on eräs mielenkiintoinen materiaali, joka selviää illan jaksossa.

– Tämä tehtävänanto on aika luova, eikä teknisellä toteutuksella ole niin paljon painoa. Luovuus voisi olla jotain yllättävää. Neuvoisin suunnittelijoita olemaan rohkeita. Tässä vaiheessa idearikkaus on kaikkein tärkein, hän toteaa.

Teemu lupaa olla rehellinen tuomari.

– Kun arvioidaan työtä, sanon aina rehellisen mielipiteen. En anna hyvää palautetta sen takia, että on kiva kilpailija. Kilpailijoiden pitää ymmärtää, että kun arvostellaan työtä, ei arvostella henkilöä, hän vinkkaa.

Olisiko Teemu itse voinut osallistua Muodin huipulle -kilpailuun uransa alkuvaiheilla?

– Miksipäs en! Uskon, että olisin varmaan ollut aika hyvä tässä. Tykkään haasteellisista tehtävistä, jotka pitää toteuttaa nopeasti. Musta tässä on juuri siitä kyse.

Muodin huipulle MTV3-kanavalla tiistaisin kello 20. Pikauusinta AVAlla keskiviikkoisin kello 20.

Teksti: Minna Kosonen/MTV3

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja