Videonäyte paljastaa Leijonien erikoisen sekoilun – Petteri Sihvonen tyrmistyi NHL-vahvistuksen pelaamisesta: "Missä paniikissa olet?"

Vilttiketju: Petteri Sihvonen perkaa Leijonien shokkitappion syyt – "Kolmetoista kertaa" 5:37
Vilttiketju: Petteri Sihvonen kummasteli Leijonien NHL-vahvistuksen pelaamista Itävalta-ottelussa.

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen antoi rapaa Suomen tähtipuolustajille Itävalta-ottelun jälkipuinnin yhteydessä.

Leijonat koki torstaina MM-jäällä 2-3-shokkitappion Itävallalle. MTV Urheilun asiantuntijan Petteri Sihvosen mukaan Suomi pelasi vielä ensimmäisessä erässä hyvää jääkiekkoa, mutta toisessa erässä peli muuttui radikaalisti kehnompaan suuntaan.

– Toisessa erässä pakkiparitkin pelasivat eri tavalla. 12 minuuttia kaikki vetivät vihkoon, mutta sitten aivan kuin olisi tullut ohje, että aletaan rytmittämään. (Jesper) Mattilan ja (Veli-Matti) Vittasmäen johdolla rupesi tapahtumaan hyviä asioita. Mutta samalla (Mikko) Lehtonen ja (Olli) Määttä vetelevät ihan vihkoon edelleen – paniikissa, Sihvonen tylyttää MTV Uutiset Liven Vilttiketjussa.

684 NHL-ottelun ja kahden Stanley Cup -mestaruuden kokemuksen omaavan Määtän pitäisi olla rauhallisuuden perikuva Leijonat-puolustuksessa, mutta Sihvosen mukaan näin ei Itävalta-pelissä kuitenkaan ollut.

– Jos Jukka käyttäisi vanhaa toksista valmentajakieltä – Jukka ei onneksi käytä – minä saattaisin käyttää ja siksi minusta ei ole valmentajaksi. Sanoisin, että herra Määttä. Jos täällä ensikertalainen tekee näin, niin missä paniikissa sinä olet? Siellä on Itävalta vastassa. Jos nuori Mattila osaa, miten sinä et osaa? Sihvonen täräyttää.

Petteri Sihvonen esitti Vilttiketjussa videonäytteitä tukemaan kovaa kritiikkiään. Katso analyysi näytteineen kokonaisuudessaan pääkuvan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat