VIDEO: Duudsonit: Tämä oli kauden lempistuntti

Duudsonit muistelevat Duudsonit tuli taloon -ohjelman kolmannella kaudella nähtyjä stuntteja ja paljastavat oman suosikkitemppunsa.

Duudsonit tuli taloon -ohjelman kolmannella kaudella tutustuttiin yhdeksään sympaattiseen perheeseen ja yhteisöön. Liikuttavien tarinoiden ja kosteiden silmäkulmien lisäksi kuluneella kaudella nähtiin Duudsoneille tyypillisiä, hurjia stuntteja.

– Niitä on aina kiva tehdä! Stunteissa on oma jännityksensä. Ne sisältävät niin monta liikkuvaa palasta, ja jos jotain menee vikaan, voi käydä pahasti, Jukka toteaa.

– Se jännitys ja valmistutuminen, joka kuuluvat stuntteihin valmistautumiseen, on hienoa. On ollut kiva pistää perheiden isiä tekemään niitä, mies miettii. 

Mikä kaudella nähdyistä tempuista on jäänyt erityisesti Duudsonien mieleen?

– Rovaniemen nössöfaija näytti henkisen kanttinsa ja pääsi näyttämään vaimolle ja lapsille toisen puolen itsestään, Jukka miettii.

– Pakko antaa hänelle propsit siitä, että hän oli valmis ajamaan rakkaan asuntoautonsa läpi. Isän silmistä näki sen päättäväisyyden. Hän oli valmis menemään täysillä loppuun asti, Jarppi komppaa.

Perheenjäsenten rohkeus suorittaa temppuja onkin tehnyt vaikutuksen Duudsoneihin.

– On ollut siisti nähdä, että perheistä on löytynyt se rohkeus ja päättäväisyys, ja perheenjäsenet ovat halunneet lähteä mukaan stuntteihin perheensä vuoksi, Jukka miettii. 

Lue myös:

    Uusimmat