Vesimiehen vuosihoroskooppi 2019

Mitä lupaa Vesimiehen vuosihoroskooppi 2019? Vietät ihania hetkiä yhdessä rakkaasi kanssa, ja suhteenne vahvistuu entisestään...

Rakkaus

Rakkautta ei vesimiesten vuodesta puutu.

Vietät ihania hetkiä yhdessä rakkaasi kanssa, ja suhteenne vahvistuu entisestään. Yhteiselonne on niin kiinteää, että pienikin eron hetki voi tuottaa tuskaa ja toisaalta synnyttää myös mustasukkaisuuden tunteita. Jos pystytte luottamaan toisiinne kaikesta huolimatta, voi aika olla tänä vuonna kypsä avioliitolle.

Sinkkuvesimiesten voi olla vaikea solmia uutta suhdetta. Menneisyyden haamut tuntuvat yhä vaivaavan mieltäsi ja sydäntäsi, ja se estää sinua etenemästä kevyttä tapailua pidemmälle. Älä pelkää turhaan, vaan uskalla viedä suhdetta rohkeasti eteenpäin.

Perhe ja ystävät

Sinun perhe-elämäsi on tänä vuonna varsin rauhallista ja tasapainoista. Perhe on tukenasi kaikessa mitä teet. Ystäville sinulla ei ole työkiireiden takia niin paljon aikaa kuin haluaisit heille antaa, mutta parhaat ystävät pysyvät rinnallasi, kiitos sosiaalisen median, vaikket heitä ehtisikään kovin usein kasvokkain tapaamaan.

Työ ja ura

Työssä sinulla on menestystä luvassa. Se vaatii ponnistelua ja omistautumista työllesi, mutta siihen sinä olet valmis, sillä tiedät että se on ainoa tapa päästä eteenpäin. Älä anna menestyksen kuitenkaan nousta päähäsi, sillä silloin voit pudota korkealta ja kovaa nopeammin kuin uskotkaan.

Opiskelu

Vuosi 2019 voi olla sinulle opintojesi kannalta hieman haastava. Et pysty saavuttamaan tavoitteitasi, ellet todella omistaudu opinnoillesi. Sinua voivat stressata välillä myös jotkut opintoihin liittymättömät asiat. Ne on parasta ratkaista pikimmiten, jotta voit keskittyä taas opintoihisi.

Raha-asiat

Sinun rahatilanteesi kohenee vuoden aikana. Voit halutessasi panna rahaa säästöönkin, ja se todella kannattaa, sillä sinulle voi olla tulossa yllättävää rahanmenoa vielä tämä vuoden aikana. Muutenkin sinun on syytä pitää turha tuhlailu aisoissa, sillä se ei ole hyväksi sinun budjetillesi, eikä ympäristöllekään.

Terveys

Sinä tunnet itsesi koko vuoden ajan terveeksi, energiseksi ja elinvoimaiseksi, ja se auttaa sinua saavuttamaan haluamasi. Vältä kuitenkin negatiivisten ihmisten seuraa, sillä sinä olet varsin altis saamaan heistä vaikutteita.

Uudenvuodenlupaus 2019

Lupaa itsellesi elää tässä hetkessä ja jättää menneisyys taaksesi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja