Vesa-Matti Loirin ja Esko Salmisen ystävyys on jatkunut vuosia: "Olet mulle rakas ihminen"

6:00
Katso videolta Vesa-Matti Loirin reaktio esitykseen.

Esko Salminen yllätti ystävänsä Vesa-Matti Loirin Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi -jaksossa. 

MTV3-kanavalla joulupäivänä startannut Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi on uusi musiikkiohjelmien jättiläinen, jossa koko kansan tähdet yllätetään totaalisesti. Heidät istutetaan tuoliin, jossa he näkevät esityksen, joka vetää heiltä maton alta. Marja Hintikan luotsaaman sarjan toisessa jaksossa 1. tammikuuta yllätettävien penkkiin istahti muun muassa viihdelegenda Vesa-Matti Loiri.

Jaksossa Loirin yllätti kokoonpano, johon kuuluvat Rajaton-yhtye, saksofonisti Jukka Perko sekä näyttelijä Esko Salminen. Rajaton esitti Loirin Lapin kesä -kappaletta, jonka puolessa välissä lavalle tuli Perko. Esitys päättyi Salmisen lausumaan katkelmaan William Shakespearen tuotannosta. 

– Sehän on kunnianosoitus minulle, että saan tehdä hyvälle ystävälleni tällaisen kunniateon. Olen iloinen, että mulla on sellainen ystävä kuin Vesku, Salminen sanaili jaksossa.

– Kaveruus, se on kullan arvoista. 

Tunteikas esitys sai Loirin herkistymään. Jälkikäteen kaksikko puhuu ystävyydestään. 

– Sä olet mulle rakas ihminen. Kaveri vuodesta 63. Sen jälkeen meille on tapahtunut yhdessä vaikka mitä, mitä täällä ei voi kertoa, Salminen nauroi.

Katso Vesa-Matti Loirin saama esitys ylhäältä!

Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi perjantaisin klo 20 alkaen MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja