Vertailu: Tässä Tallinnan viisi parasta hotellia

Hotellien hintavertailusivusto Trivago.fi on koostanut käyttäjien antamien arvioiden perusteella listan Tallinnan parhaista hotelleista. Yöpyisitkö sinä seuraavalla reissullasi jossakin näistä?

Listauksessa on otettu huomioon kaikki sivustolla listatut Tallinnassa sijaitsevat hotellit, joilla on yli 200 arviota. Arvosanat perustuvat yli 82 miljoonaan integroituun hotelliarvosteluun.

1. Swissôtel Tallinn

Ykköspaikkaa hallussaan pitävä Swissôtel Tallinn on listan ainoa hotelli, joka ei sijaitse Tallinnan vanhassakaupungissa. Tallinnan korkeimpana rakennuksenakin tunnettu viiden tähden hotelli tarjoaa vierailleen kuitenkin hulppeat näkymät vanhankaupungin ja Itämeren yli. Tästä 238 huoneisesta hotellista löytyy jokaiselle jotakin, Viron suurimmasta tanssisalista Purovel Spa & Sportiin, jossa on ihana rentoutua pitkän shoppailupäivän jälkeen.

2. Telegraaf

Telegraaf on viiden tähden hotelli, joka sijaitsee vuonna 1878 valmistuneessa Viron lennättimen puhelinkeskuksen  talossa. Rakennuksen historia on pidetty mielessä myös huoneita sisustaessa, joissa on onnistuneesti yhdistelty vanhaa ja uutta. Hotellin ravintola Tchaikovsky tarjoilee nimensä mukaisesti venäläisen keittiön hienouksia sekä vanhojen mestareiden jo unohdettuja reseptejä. Elemis SPAssa voi viettää ihanan hemmottelupäivän erilaisissa hoidoissa, saunassa  ja hotellin pore- tai sisäaltaassa.

3. Schlössle Hotel Tallinn

Idyllisyys ja luksus sulautuvat saumattomasti yhteen tässä pienessä, Tallinnan vanhassakaupungissa sijaitsevassa viiden tähden hotellissa. Luksusta tähän vain 23-huoneiseen hotelliin tuo esimerkiksi hotellin oma limusiinipalvelu, mutta hotelli henkii silti idyllistä entisajan Tallinnaa. Hotellin ravintolan, M. C. Grillin, lisäksi  iltaansa voi viettää esimerkiksi hotellin viskiaulassa, jossa on tarjolla valikoima erilaisia sikareita ja alkoholeja. Nauti vaikkapa lasi konjakkia hotellin omasta kellarivarastosta!

4. St. Petersbourg

Tallinnan vanhin toimiva hotelli, neljän tähden St. Petersbourg sijaitsee niinikään Tallinnan historiallisessa sydämessä eli vanhassakaupungissa. Hotellirakennuksen historia yltää satojen vuosien taakse ja rakennus onkin mainittu ensimmäisen kerran historiankirjoissa jo vuonna 1373. Hotellin kolmannessa kerroksessa on sauna, josta on upeat näkymät yli vanhankaupungin punaisten tiilikattojen. Hotellivieraat saavat toki käyttää saunaa tarpeidensa mukaan, mutta sauna hierontapalveluineen on myös varattavissa yksityiskäyttöön.

5. The Three Sisters

Myös The Three Sisters sijaitsee Tallinnan vanhankaupungin muurien suojassa, kävelyetäisyydellä lukuisista kahviloista, kaupoista ja museoista. Hotelli aloitti toimintansa vuonna 2003, kun kolme keskiajalla rakennettua tallinnalaista kauppiastaloa remontointiin täksi viiden tähden hotelliksi. Hotellin palkintojakin voittaneessa ravintola Bordoossa kannattaa ehdottomasti maistella keittiömestarin valintaa, tuoreita suklaakonvehteja hotellin omasta valikoimasta.

Lähde: www.trivago.fi

Lue myös:

    Uusimmat