Veriryhmähoroskooppi paljastaa persoonallisuuden – tarkasta omasi!

Aasialaisten uskomusten mukaan ihmisen veriryhmä kertoo persoonallisuudesta hurjasti asioita. Nyt on mahdollista selvittää, mitä sinun veriryhmäsi kertoo persoonallisuudestasi!

Japanilaiset veriryhmähoroskoopit määrittelevät ihmisten persoonallisuuksia samaan tapaan kuin länsimaissa tutummat astrologiaan perustuvat horoskoopit.

Japanissa, Koreassa ja muissa itä-aasialaisissa valtioissa kiertää uskomus, jonka mukaan ihmisen veriryhmä määrittelee persoonallisuutta, temperamenttia sekä kykyä tulla muiden ihmisten kanssa toimeen. Usko mahdollisuuteen määritellä ihmisen persoona veriryhmän mukaan elää Aasian maissa vahvana. Veriryhmähoroskooppeihin liittyvät uskomukset muistuttavat osin erehdyttävästikin astrologiaan perustuvia horoskooppeja.

Mitä veriryhmäsi kertoo sinusta?

A-veriryhmä

Hyvät luonteenpiirteet: tuotteliaisuus, luovuus, herkkyys, kärsivällisyys ja vastuullisuus
Huonot luonteenpiirteet: nirsous, itsepäisyys ja kireys

B-veriryhmä

Hyvät luonteenpiirteet: villiys, aktiivisuus, tekeväisyys, luovuus, intohimoisuus ja voimakkuus
Huonot luonteenpiirteet: itsekkyys, vastuuttomuus, pitkävihaisuus ja yllättävyys

AB-veriryhmä

Hyvät luonteenpiirteet: viileys, järkevyys, seurallisuus ja sopeutuvaisuus
Huonot luonteenpiirteet: kriittisyys, kokee vaikeuksia tehdä päätöksiä, huonomuistisuus ja vastuuttomuus

O-veriryhmä

Hyvät luonteenpiirteet: joustavuus, suostuvaisuus, seurallisuus ja optimistisuus
Huonot luonteenpiirteet: töykeys, tylyys, kateellisuus ja ylimielisyys

Veriryhmähoroskoopeilla on pitkä historia

ABO-veriryhmäjärjestelmän isänä pidetään itävaltalaistutkija Karl Landsteineria, joka keksi, että ihmisillä on eri veriryhmiä. 1900-luvun alussa tehty löytö mullisti osin lääketiedettä, sillä tätä ennen potilaita menehtyi verensiirtoihin sattumanvaraisesti, kun eri veriryhmistä ei tiedetty.

Useat japanilaiset tutkijat ovat vuosien saatossa perehtyneet veriryhmiin ja pyrkineet todistamaan sen, että veriryhmällä on vaikutusta ihmisen persoonallisuuteen. Tutkimuksissa selvisi muun muassa se, että tietyissä kansalaisuuksissa saattoi esiintyä muihin ihmisryhmiin verrattuna suhteessa enemmän tai vähemmän tiettyä veriryhmää. tällä perusteella väitettiin, että tietty veriryhmä merkitsee tietynlaista persoonaa. Tutkijat eivät kuitenkaan ole saaneet tieteellistä varmistusta väittämilleen.

Aasian maissa veriryhmien vaikutuksiin uskotaan kuitenkin vahvasti. Kumppanin valinnassakin on joissain tapauksissa otettava huomioon se, mikä veriryhmä sulhasehdokkaalla. Useat aasialaiset ilmoittavat veriryhmänsä jopa Facebook-profiilissaan.


Lue myös:


AVA

Lähde: Wikipedia

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja